Koerier Amersfoort

Spyder Koeriers en Transport is sinds 2003 als koerier actief als koerier in Amersfoort. Ondernemers Gijs Petersen en Michiel van Maanen onderscheiden zich door de focus op kwaliteit en service te leggen bij alle koeriersdiensten die Spyder Koeriers en Transport uitvoert, ook in Amersfoort. Door deze professionele aanpak heeft de koerier veel tevreden klanten in Amersfoort.

Wagenpark koeriersbedrijf Spyder voor Amersfoort

Koerier Spyder heeft een uitgebreid wagenpark met verschillende soorten voertuigen, die dagelijks zorgen voor een perfecte levering van al uw goederen in en vanuit Amersfoort. Van bestelauto tot vrachtwagen. Voor ieder transport bieden wij een passend voertuig, van kleine tot grote zendingen.

Gijs Petersen van Spyder Koeriers en Transport

”Wij zorgen ervoor dat wij altijd bereikbaar en beschikbaar zijn om onze klanten te helpen. Ook in Amersfoort! Of het nu weekend, ’s nachts of op Koningsdag is, wij zijn 24 uur per dag met al onze koeriersdiensten beschikbaar. Wij hebben het proces volledig geautomatiseerd. Hierdoor kunnen onze klanten hun eigen goederen volgen, terwijl die door de koerier worden bezorgd, in of vanuit Amersfoort.”

Koerier voor ondernemend Amersfoort

Spyder Koeriers is dé koerier voor alle ondernemers in Amersfoort en omgeving. Door de snelle levering, scherpe tarieven en uitstekende service is Spyder de aangewezen koerier voor alle koeriersdiensten in en vanuit Amersfoort.

Vraag nu een offerte aan voor koeriersdiensten van uw koerier voor Amersfoort!

Onze auto’s zijn regelmatig te vinden in Amersfoort, onder andere op industrieterrein Isselt. Spyder Koeriers heeft diverse bedrijven in Amersfoort in het klantenbestand. Door de werkwijze van de koerier weten ondernemers uit Amersfoort ons steeds vaker te vinden. Behalve kleine pakketten vervoeren wij uiteraard ook kwetsbare en breekbare ladingen en pakketten met onhandige afmetingen. En ook voor palletverzending en andere koeriersdiensten rijden wij graag voor onze klanten in Amersfoort.

 

Uitgelicht project

Een schilderij van Ontwerpgeheimen heeft een formaat dat niet in een personenauto of caddy past. Daarom is de hulp van koerier Gijs Petersen ingeroepen: “Onze bus is uitermate geschikt voor koeriersdiensten die bijzondere aandacht verdienen. Een schilderij moet natuurlijk veilig en onbeschadigd bij de klant worden bezorgd. Daarom belde Daniëlle van Ontwerpgeheimen ons.” De koerier heeft het kunstwerk vanuit Barneveld naar Amersfoort vervoerd. Op de foto wordt het schilderij, met een afmeting van 1.40 x 1.40 m, door de koerier uitgeladen.

Lees meer Sluiten

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Koeriersdienst Spyder Koeriers en Transport verzorgt regulier transport en ad-hoc-transport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing.