Koerier voor kwaliteit en service

Kwaliteit

Spyder Koeriers staat voor kwaliteit en service tegen een scherpe prijs. Uw koerier is aangesloten bij NIWO en bij TLN. Spyder Koeriers werkt volgens de Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten.

TLN staat voor Transport Logistiek Nederland. Spyder Koeriers is lid van deze ondernemersvereniging voor het transport en de logistiek. TLN kent een brede achterban van ondernemingen die een gezamenlijk doel hebben, namelijk de ontwikkeling van een (internationaal) concurrerende sector waarin kwaliteit, innovatie en duurzaamheid centraal staan. Voor meer informatie gaat u naar de website van TLN.

NIWO staat voor Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie. Het doel van de NIWO is het bevorderen van het goed functioneren van de markt van het binnenlandse en grensoverschrijdende beroepsgoederenvervoer over de weg. Spyder Koeriers is in het bezit van de vergunning die de kwaliteit van de NIWO waarborgt. Voor meer informatie gaat u naar de website van NIWO.

Spyder Koeriers werkt volgens de Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten en de Algemene Vervoercondities. Wij hebben uw rechten en plichten in onze algemene voorwaarden opgesteld. Kwaliteit en service zijn voor ons zeer belangrijk. Heeft u opmerkingen, vragen of klachten? Uw koerier hoort het graag van u, zodat wij samen met u een oplossing kunnen vinden.

Uw betrouwbare koerier

Over ons

Spyder Koeriers is sinds 2003 gevestigd in Barneveld – Voorthuizen. Ondernemers Gijs Petersen en Michiel van Maanen onderscheiden zich door de focus op kwaliteit en service te leggen bij alle koeriersdiensten die Spyder Koeriers uitvoert. Door deze professionele aanpak heeft de koerier veel tevreden klanten. Spyder Koeriers heeft een uitgebreid wagenpark met verschillende soorten voertuigen, die dagelijks zorgen voor een perfecte levering van al uw goederen.

Scherpe prijs

Kwaliteit en service gegarandeerd tegen een scherpe prijs.

Centraal gelegen

Vanuit het midden van Nederland ( Barneveld - Voorthuizen ) zijn onze koeriers snel ter plaatse, waar u ons maar nodig heeft.

24/7 bereikbaar en beschikbaar

In het weekend? ’s Nachts? Op een nationale feestdag? Onze koerier staat voor u klaar.

Jarenlange ervaring met alle koeriersdiensten

Reacties over Spyder Koeriers

Klanten aan het woord

Snel hulp nodig van uw koerier?

Heeft u vragen bij het boeken van uw order? Of wilt u onze koerier spreken? Bel, app of vul het contactformulier in. U krijgt altijd direct antwoord.

Neem contact op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief