Over ons

Spyder Koeriers en Transport levert

Spyder Koeriers en Transport is sinds 2003 gevestigd in Barneveld – Voorthuizen. Het koeriersbedrijf onderscheidt zich door de focus op kwaliteit, service en snelheid te leggen bij alle koeriersdiensten die Spyder Koeriers en Transport uitvoert. Niet voor niets is de slogan: Spyder levert.

Betrouwbaar koeriersbedrijf
Twintig jaar geleden zijn de vrienden Michiel van Maanen en Gijs Petersen gestart met het uitvoeren van koeriersdiensten. Als koerier reden ze eerst met één auto door Nederland en al snel door heel Europa. Binnen de kortste keren besloten zij meer auto’s aan te schaffen en ook personeel aan te nemen. Spyder Koeriers en Transport was en is hét antwoord op de grote vraag naar een betrouwbare koerier. Klein pakket? Zeer grote zending? Spoedkoerier of terugkerend transport? Nationaal of internationaal. Het wagenpark werd jaarlijks uitgebreid en inmiddels levert Spyder Koeriers en Transport al uw goederen veilig en snel met inzet van enkel eigen auto’s en chauffeurs. Zo garandeert Spyder kwaliteit voor alle zendingen.

Team Spyder Koeriers en Transport
Het koeriersbedrijf gevestigd aan de rand van Barneveld en Voorthuizen bestaat uit een enthousiast team van chauffeurs en medewerkers op kantoor. Logistiek, klantcontact, aftersales en vele andere werkzaamheden: de medewerkers op kantoor zorgen voor een professionele planning en organisatie van uw opdracht. De klanttevredenheid is niet voor niets hoog.

Ook de chauffeurs van Spyder Koeriers en Transport staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week paraat om uw goederen snel, veilig en efficient te leveren. Naast ad-hoc- en sneltransport verzorgt Spyder ook regulier transport. Door heel Europa.

Professionele automatisering koeriersdiensten

Het hart van eigenaar Gijs Petersen klopt voor cijfers en digitalisering. Zo was Spyder Koeriers en Transport één van de eerste koeriersbedrijven in Nederland dat geheel digitaal werkt. Dit biedt grote voordelen voor de klant: orders en zendingen worden online ingevoerd. Zo is alle afleverinformatie eenvoudig online te in te zien, inclusief facturen. En, heel belangrijk: dit snelle, digitale proces zorgt ook voor lagere kosten. De succesformule van Spyder Koeriers en Transport heeft de afgelopen jaren tot diverse bedrijfsovernames in verschillende delen van het land geleid.

Maak kennis met ons team

Gijs

Algemeen directeur

Marloes

Officemanager

Barry

Planner

Marc

Planner

Erik

Warehouse

Rick

Planner

En met onze chauffeurs!

Op kantoor in Barneveld – Voorthuizen

Ook op het kantoor van Spyder Koeriers en Transport is een flinke groei gerealiseerd. Medewerkers voor planning, klantcontact, marketing en sociale media zorgen voor verdere professionalisering, ieder op hun eigen vakgebied. Zo is Barry één van de  verantwoordelijken voor de planning. Marloes houdt altijd het overzicht in haar brede functie als officemanager. Het kantoorpand is, net als de loods en het buitenterrein, nu vele malen groter dan bij de start van het bedrijf al die jaren geleden.

Hoe zet ik direct een koerier in?

  1. Direct een koerier inzetten kan via Spyder Online. Aanmelden doet u via de inlogpagina. Nog geen account? Ook dat maakt u via de inlogpagina eenvoudig aan.
  2. Plaats uw opdracht in het systeem door de gevraagde informatie in te vullen.
  3. Wij gaan direct aan de slag met de beste oplossing voor uw transport. Liever telefonisch uw opdracht bespreken? Bel ons gerust via 0342 – 47 61 88.
  4. Stuurt u liever een e-mail? Stuur deze dan naar planning@spyderkoeriers.nl en ontvang binnen 30 minuten een bevestiging van uw opdracht.
  5. Wilt u uw transport volgen via Track & Trace? Geef dit aan in uw opdracht of neem even contact met ons op.

Wat zeggen anderen over Spyder Koeriers

Reacties van onze klanten

Koerier voor kwaliteit en service

Kwaliteit

Spyder Koeriers staat voor kwaliteit en service tegen een scherpe prijs. Uw koerier is aangesloten bij NIWO en bij TLN. Spyder Koeriers werkt volgens de Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten. Hoe uw zending is verzekerd, leest u hier.

TLN

TLN staat voor Transport Logistiek Nederland. Spyder Koeriers is lid van deze ondernemersvereniging voor het transport en de logistiek. TLN kent een brede achterban van ondernemingen die een gezamenlijk doel hebben, namelijk de ontwikkeling van een (internationaal) concurrerende sector waarin kwaliteit, innovatie en duurzaamheid centraal staan. Voor meer informatie gaat u naar de website van TLN.

NIWO

NIWO staat voor Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie. Het doel van de NIWO is het bevorderen van het goed functioneren van de markt van het binnenlandse en grensoverschrijdende beroepsgoederenvervoer over de weg. Spyder Koeriers is in het bezit van de vergunning die de kwaliteit van de NIWO waarborgt. Voor meer informatie gaat u naar de website van NIWO.

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Koeriersdienst Spyder Koeriers en Transport verzorgt regulier transport en ad-hoc-transport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing.