Over ons

Spyder Koeriers en Transport is sinds 2003 gevestigd in Barneveld – Voorthuizen. Ondernemers Gijs Petersen en Michiel van Maanen onderscheiden zich door de focus op kwaliteit, service en snelheid te leggen bij alle koeriersdiensten die Spyder Koeriers en Transport uitvoert.

Transportfamilie

Michiel groeide op in een echte transportfamilie: transport zit hem in het bloed. Zijn uitgebreide praktijkervaring zet hij in voor het perfect organiseren van al uw transporten en koeriersdiensten. Michiel zijn kennis en ervaring in de transportsector hebben geleid tot een duidelijke visie op kwaliteit in koerierswerk en transport. De klant ontzorgen door voor iedere uitdaging een passende oplossing te vinden. Een oplossing die op ieder moment voor handen is. Dat is voor Michiel vanzelfsprekend. Met name groot transport neemt de laatste jaren een vlucht.

Professionele automatisering koeriersdiensten

Gijs’ hart klopt voor cijfers en digitalisering. Zo was Spyder Koeriers en Transport één van de eerste koeriersbedrijven in Nederland dat geheel digitaal werkt. Dit biedt de klant grote voordelen: orders en zendingen worden online ingevoerd. Zo is alle afleverinformatie door de klant eenvoudig online te in te zien, inclusief facturen. En, heel belangrijk: dit snelle, digitale proces zorgt ook voor lagere kosten. De succesformule van Spyder Koeriers en Transport heeft de afgelopen jaren tot bedrijfsovernames in verschillende delen van het land geleid.

Maak kennis met ons team

Gijs

Algemeen directeur

Michiel

Operationeel directeur

Marloes

Officemanager

Barry

Planner

Marc

Planner

Erik

Warehouse

En met onze chauffeurs!

Op kantoor in Barneveld – Voorthuizen

Ook op het kantoor van Spyder Koeriers en Transport is een flinke groei gerealiseerd. Gijs en Michiel zitten allang niet meer met z’n tweeën in het pand. Medewerkers voor planning, klantcontact, marketing en sociale media zorgen voor verdere professionalisering, ieder op hun eigen vakgebied. Zo is Barry één van de  verantwoordelijken voor de planning. Marloes houdt altijd het overzicht in haar brede functie als officemanager. Het kantoorpand is, net als de loods en het buitenterrein, nu vele malen groter dan bij de start van het bedrijf al die jaren geleden.

Wat zeggen anderen over Spyder Koeriers

Reacties van onze klanten

Koerier voor kwaliteit en service

Kwaliteit

Spyder Koeriers staat voor kwaliteit en service tegen een scherpe prijs. Uw koerier is aangesloten bij NIWO en bij TLN. Spyder Koeriers werkt volgens de Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten. Hoe uw zending is verzekerd, leest u hier.

TLN

TLN staat voor Transport Logistiek Nederland. Spyder Koeriers is lid van deze ondernemersvereniging voor het transport en de logistiek. TLN kent een brede achterban van ondernemingen die een gezamenlijk doel hebben, namelijk de ontwikkeling van een (internationaal) concurrerende sector waarin kwaliteit, innovatie en duurzaamheid centraal staan. Voor meer informatie gaat u naar de website van TLN.

NIWO

NIWO staat voor Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie. Het doel van de NIWO is het bevorderen van het goed functioneren van de markt van het binnenlandse en grensoverschrijdende beroepsgoederenvervoer over de weg. Spyder Koeriers is in het bezit van de vergunning die de kwaliteit van de NIWO waarborgt. Voor meer informatie gaat u naar de website van NIWO.

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Koeriersdienst Spyder Koeriers en Transport verzorgt regulier transport en ad-hoc-transport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing.