Koerier Apeldoorn

Spyder Koeriers is in Apeldoorn al jarenlang actief als koerier. Uw goederen veilig en snel afleveren is het doel van Spyder Koeriers. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat uw pakket ongeschonden wordt afgeleverd in Apeldoorn of wordt opgehaald uit Apeldoorn. Grote en kleine zendingen.

De voordelen van Spyder Koeriers, Apeldoorn:

  • Ondernemers uit Apeldoorn zijn verzekerd van kwaliteit en service tegen een scherpe prijs
  • Elke dag van de week 24 uur bereikbaar en beschikbaar voor ondernemend Apeldoorn
  • Online volgt u de levering door uw koerier

Ondernemers Gijs Petersen en Michiel van Maanen onderscheiden zich door de focus op kwaliteit en service te leggen bij alle koeriersdiensten die Spyder Koeriers uitvoert. Door deze professionele aanpak heeft de koerier veel tevreden klanten in Apeldoorn. Spyder Koeriers heeft een uitgebreid wagenpark met verschillende soorten voertuigen, die dagelijks zorgen voor levering van al uw goederen.

Koerier aangesloten bij TLN

De koerier is aangesloten bij de NIWO en bij TLN. NIWO staat voor Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie. Het doel van de NIWO is het bevorderen van het goed functioneren van de markt van het binnenlandse en grensoverschrijdende beroepsgoederenvervoer over de weg. Dus ook in Apeldoorn. Spyder Koeriers is in het bezit van de vergunning die de kwaliteit van de NIWO waarborgt.

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is dé ondernemersorganisatie voor wegtransportbedrijven en logistieke dienstverleners. TLN werkt aan een gunstig ondernemersklimaat in Nederland en Europa en ondersteunt en verbindt ondernemers in de transport en logistieksector. TLN is een vereniging met 5.500 leden.

Koerier voor ondernemend Apeldoorn

Dankzij de centrale ligging van Spyder Koeriers bij de A1-A30 in Barneveld – Voorthuizen is de koerier van Spyder snel ter plaatse om uw pakket te vervoeren naar de plaats van bestemming. Veel klanten in Apeldoorn hebben al besloten om Spyder Koeriers vaker in te schakelen bij het verzenden van pakketten. Spyder Koeriers werkt volgens de Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten.

Vraag nu een offerte aan voor koeriersdiensten van uw koerier, ook in Apeldoorn!

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Spyder Koeriers en Transport verzorgt ad-hoc- en sneltransport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing. Neem contact op voor een offerte op maat.

Offerte opvragen Contact opnemen