Staff Capital

Dagmar Zark

Spyder levert. Ook aan Staff Capital, aanbieder van complete oplossingen op het gebied van personeelswerving, specialist in de flexmarkt en vooruitstrevende HR-partner voor zowel kleine als grote organisaties. “In onze branche komt het niet dagelijks voor dat er een koerier moet worden ingezet”, vertelt Dagmar Zark van Staff Capital in Deventer. “Toch moeten er wel eens met spoed belangrijke poststukken worden bezorgd. En dan schakel ik Spyder Koeriers in.” Omdat er op zulke momenten haast bij is, biedt het koeriersbedrijf uit Barneveld-Voorthuizen altijd de ideale oplossing. “Wij zijn méér dan tevreden over de samenwerking met Spyder Koeriers. Na een belletje staat er binnen een uur een koerier bij ons op de stoep. Een prestatie, gezien de reistijd van drie kwartier van Barneveld naar Deventer.”

Landelijk opererend koeriersbedrijf

Spyder Koeriers en Transport vindt het belangrijk om haar klanten te ontlasten. “Dat merk je aan alles. De soepele, vlotte communicatie, goede service, ook na levering krijg ik een telefoontje dat onze zending is bezorgd.” Dagmar is al bekend met het koeriersbedrijf sinds de oprichting in 2003. “Gijs en Michiel zijn toen met z’n tweeën gestart. Als ik zie wat voor landelijk opererend bedrijf met vele auto’s en koeriers ze inmiddels hebben opgebouwd, kan ik daar alleen maar respect voor hebben.”

Als partner op het wegenweb levert Spyder Koeriers vanuit het hart. Een kleine of grote zending, op de lange of korte termijn, dag of nacht. Altijd en overal een oplossing op maat. Spyder levert.

  • Snel
  • Veilig
  • Efficiënt

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Koeriersdienst Spyder Koeriers en Transport verzorgt regulier transport en ad-hoc-transport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing.