Koerier Utrecht

De auto’s van Spyder Koeriers zijn regelmatig te vinden in Utrecht, onder andere op bedrijventerreinen Lage Weide, Oudenrijn, Nieuw Overvecht, Vleuterweide en Lunetten. Spyder Koeriers heeft diverse bedrijven in Utrecht in het klantenbestand. Door de werkwijze van de koerier weten ondernemers uit Utrecht ons steeds vaker te vinden. Behalve kleine pakketten vervoeren wij uiteraard ook pakketten met onhandige afmetingen en breekbare en kwetsbare ladingen. En ook voor palletverzending en andere koeriersdiensten rijden wij graag voor onze klanten uit Utrecht.

Koerier voor ondernemend Utrecht

De koerier voor alle ondernemers in Utrecht en omgeving is Spyder Koeriers. Door de snelle levering, scherpe tarieven en uitstekende service is Spyder de aanwezen koerier voor alle koeriersdiensten in en vanuit Utrecht. Iedere dag van de week is Spyder Koeriers 24 uur bereikbaar en beschikbaar voor al uw koeriersdiensten.

Koerier aangesloten bij TLN en NIWO

Spyder Koeriers is aangesloten bij de NIWO en bij TLN. Spyder Koeriers werkt volgens de Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten. NIWO staat voor Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie. Het doel van de NIWO is het bevorderen van het goed functioneren van de markt van het binnenlandse en grensoverschrijdende beroepsgoederenvervoer over de weg. Dus ook in Utrecht. Spyder Koeriers is in het bezit van de vergunning die de kwaliteit van de NIWO waarborgt. Transport en Logistiek Nederland (TLN) is dé ondernemersorganisatie voor wegtransportbedrijven en logistieke dienstverleners. TLN werkt aan een gunstig ondernemersklimaat in Nederland en Europa en ondersteunt en verbindt ondernemers in de transport en logistieksector.

Vraag nu een offerte aan voor koeriersdiensten van uw koerier, ook in Utrecht!

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Koeriersdienst Spyder Koeriers en Transport verzorgt regulier transport en ad-hoc-transport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing.