Koerier Zutphen

Het koeriersbedrijf onderscheidt zich door de focus op service en kwaliteit te leggen bij alle koeriersdiensten die Spyder Koeriers uitvoert. Deze professionele aanpak heeft de koerier al veel tevreden klanten opgeleverd in Zutphen. Spyder Koeriers heeft een uitgebreid wagenpark met verschillende soorten voertuigen, die dagelijks voor levering van al uw goederen zorgen.

De voordelen van koeriersdiensten door Spyder Koeriers, Zutphen:

  • Ondernemers uit Zutphen zijn verzekerd van kwaliteit en service tegen een scherpe prijs.
  • Elke dag van de week 24 uur bereikbaar en beschikbaar voor ondernemend Zutphen.
  • Online volgt u de levering door uw koerier.

Koerier aan het woord

Ieder moment van de dag – en nacht – zijn de chauffeurs van Spyder Koeriers beschikbaar om uw goederen op de gewenste plek te bezorgen. Hieronder vertelt één van onze koeriers over zijn ervaringen.

“Als koerier zit ik graag langs de weg, ook in Zutphen”

Je werk als hobby hebben, wie wil dat nou niet? Het geldt voor de 71-jarige Gerard de Gooijer, die sinds 2015 als koerier bij Spyder werkt. “Een ideale baan voor na mijn pensioen. Afwisselend werk en Spyder Koeriers is dichtbij mijn huis gevestigd. Dat is handig en prettig. Voor mijn pensionering werkte ik als chauffeur op een trailer bij een bedrijf in Duiven, een stuk verder van huis dan Barneveld of Voorthuizen.” De koerier is gemiddeld 2 tot 3 dagen per week op weg met vrachten voor Spyder. “Dat gaat op afroep. Als Gijs of Michiel belt, moet ik klaarstaan. Soms rijd ik dan met een caddy, soms met een busje maar het kan ook de grote vrachtwagen zijn.”

Gemoedelijke sfeer bij Spyder Koeriers

Wat voor vracht Gerard bezorgt, vindt hij niet zo belangrijk. “De vrachten bestaan soms uit breekbare spullen zoals eieren, sanitair of glas, maar het is eigenlijk altijd weer anders. Ik vind het vooral leuk om langs de weg te zitten, in het verkeer. Dat spreekt me vooral aan in het koerierswerk.” In zijn vrije tijd fietst en wandelt Gerard graag. “En natuurlijk met de caravan op pad. Liefst naar landen als Zwitserland, Oostenrijk of Italië.” De enthousiaste koerier is te spreken over Spyder. “Het is een fijn bedrijf. De sfeer is gemoedelijk en plezierig. En ze zijn erg flexibel, ook richting ons als koeriers.”

Vraag nu een offerte aan voor koeriersdiensten in Zuthpen, van uw koerier!

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Koeriersdienst Spyder Koeriers en Transport verzorgt regulier transport en ad-hoc-transport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing.