Koerier Soest

Vanuit Soest zijn er veel aanvragen voor een ervaren koerier. Al ruim 15 jaar is Spyder Koeriers actief in de gehele regio Soest. Het koeriersbedrijf onderscheidt zich door de focus op service en kwaliteit te leggen bij alle koeriersdiensten die Spyder Koeriers uitvoert. Door deze professionele aanpak heeft de koerier veel tevreden klanten in Soest. Het wagenpark is uitgebreid en ziet er goed verzorgd uit. Spyder Koeriers is dan ook de koerier die zorgt voor perfecte levering.

De voordelen van koeriersdiensten door Spyder Koeriers in Soest:

  • Elke dag van de week 24 uur bereikbaar en beschikbaar voor ondernemend Soest
  • Online volgt u de levering door uw koerier
  • Ondernemers uit Soest zijn verzekerd van kwaliteit en service tegen een scherpe prijs

Koerier aan het woord

Ieder moment van de dag – en nacht – zijn de chauffeurs  van Spyder Koeriers beschikbaar om uw goederen op de gewenste plek te bezorgen. Hieronder vertelt één van onze koeriers over zijn werk.

“Nooit van tevoren weten waar je naartoe gaat”

Aart van den Hoek (67) is het liefst altijd onderweg. Na 35 jaar chauffeur te zijn geweest, is hij sinds zijn pensioen 2 dagen per week als koerier voor Spyder op pad. “Ideaal om dit te doen. Ik ben niet in het beruchte ‘zwarte gat’ gevallen. De dagen dat ik niet met koerierswerk bezig ben, besteed ik graag aan racefietsen of mountainbiken. En mijn vrouw en ik passen een dag in de week op onze kleinkinderen.” Aart en zijn vrouw gaan het liefst op vakantie naar Italië. “De racefiets gaat mee op vakantie. Ook in Duitsland, Frankrijk of in Zuid-Limburg fiets ik.”

Koerier voor de gekste vrachten, ook in Soest

De sportieve koerier rijdt vooral op de kleinere auto’s en de kleine vrachtwagen. “Daarmee vervoer ik de gekste vrachten. Van glazen vitrines en eieren tot chemicaliën. Ik kom in België en Duitsland, maar rijd ook door heel Nederland.” Het leuke van koerierswerk? “De spoedjes. Je weet vaak niet van tevoren waar je vandaag weer naartoe gaat. Mooi om steeds weer door een ander landschap te rijden en op een andere bestemming uit te komen. Onlangs moest ik met de kleine vrachtwagen een aanrechtblad bezorgen. Dat ding woog 300 à 400 kilo. Best zwaar, haha! We hebben een kraanwagen laten komen om het blad binnen te krijgen.” Het koerierswerk voor Spyder bevalt Aart goed. “Spyder Koeriers is een fijne werkgever. Ik voel me thuis bij het bedrijf.”

Vraag nu een offerte aan voor koeriersdiensten van uw koerier, ook in Soest!

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Koeriersdienst Spyder Koeriers en Transport verzorgt regulier transport en ad-hoc-transport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing.