Koerier Ermelo

Spyder Koeriers is al jarenlang als koerier actief in Ermelo. Veilig en snel uw goederen afleveren, dat is het doel van Spyder Koeriers. Uw pakket wordt opgehaald uit Ermelo of afgeleverd in Ermelo door onze chauffeurs, en altijd ongeschonden. Of het nu gaat om een kleine of een grote zending.

Ondernemers Michiel van Maanen en Gijs Petersen onderscheiden zich door bij alle koeriersdiensten van Spyder Koeriers de focus te leggen op service en kwaliteit. Deze professionele aanpak heeft de koerier al veel tevreden klanten in Ermelo opgeleverd. Spyder Koeriers heeft een uitgebreid wagenpark met verschillende soorten voertuigen, die iedere dag zorgen voor levering van al uw goederen naar tevredenheid.

Michiel van Maanen van Spyder Koeriers

”Snelheid is voor een koerier erg belangrijk. Onze basisprincipes kwaliteit en service combineren wij met snelheid. De combinatie van snelheid, kwaliteit en service maakt ons een betrouwbare partner voor ondernemers in Ermelo. Onze koeriers worden dan ook op onze basisprincipes geselecteerd.”

Gijs Petersen van Spyder Koeriers

”Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en beschikbaar om onze klanten uit Ermelo te helpen. Of het nu in het weekend of ‘s nachts is, wij staan altijd met al onze koeriersdiensten voor u klaar. Dus ook in Ermelo! Het proces is volledig geautomatiseerd. Dit zorgt ervoor dat onze klanten hun eigen goederen kunnen volgen, wanneer die door de koerier worden bezorgd.”

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Koeriersdienst Spyder Koeriers en Transport verzorgt regulier transport en ad-hoc-transport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing.