Koerier Harderwijk

Spyder Koeriers is sinds 2003 als koerier actief in Harderwijk. Het koeriersbedrijf onderscheidt zich door de focus op kwaliteit en service te leggen bij alle koeriersdiensten die Spyder Koeriers uitvoert. Door deze professionele aanpak heeft de koerier veel tevreden klanten in Harderwijk. Spyder Koeriers heeft een uitgebreid wagenpark met verschillende soorten voertuigen, die dagelijks zorgen voor een perfecte levering van al uw goederen.

De voordelen van Spyder Koeriers, Harderwijk:

  • Ondernemers uit Harderwijk zijn verzekerd van kwaliteit en service tegen een scherpe prijs
  • Elke dag van de week 24 uur bereikbaar en beschikbaar voor ondernemend Harderwijk
  • Online volgt u de levering door uw koerier

Koerier aangesloten bij organisaties transport en logistiek

De koerier is aangesloten bij de NIWO en bij TLN. Spyder Koeriers werkt volgens de Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten.

NIWO staat voor Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie. Het doel van de NIWO is het bevorderen van het goed functioneren van de markt van het binnenlandse en grensoverschrijdende beroepsgoederenvervoer over de weg. Dus ook in Harderwijk. Spyder Koeriers is in het bezit van de vergunning die de kwaliteit van de NIWO waarborgt. Transport en Logistiek Nederland (TLN) is dé ondernemersorganisatie voor wegtransportbedrijven en logistieke dienstverleners. TLN werkt aan een gunstig ondernemersklimaat in Nederland en Europa en ondersteunt en verbindt ondernemers in de transport en logistieksector.

Koerier voor ondernemend Harderwijk

De koerier voor alle ondernemers in Harderwijk en omgeving is Spyder Koeriers. Door de snelle levering, scherpe tarieven en uitstekende service is Spyder de aanwezen koerier voor alle koeriersdiensten in en vanuit Harderwijk.

Spyder voor alle koeriersdiensten in Harderwijk

Onze auto’s zijn regelmatig te vinden in Harderwijk, onder andere op industrieterrein Lorentz I, II en III. Spyder Koeriers heeft diverse bedrijven in Harderwijk in het klantenbestand. Door de werkwijze van de koerier weten ondernemers uit Harderwijk ons steeds vaker te vinden. Behalve kleine pakketten vervoeren wij uiteraard ook kwetsbare en breekbare ladingen en pakketten met onhandige afmetingen. En ook voor palletverzending en andere koeriersdiensten rijden wij graag voor onze klanten uit Harderwijk.

Vraag nu een offerte aan voor koeriersdiensten van uw koerier!

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Koeriersdienst Spyder Koeriers en Transport verzorgt regulier transport en ad-hoc-transport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing.