Koerier Hilversum

Spyder Koeriers is sinds 2003 als koerier actief in Hilversum. Ondernemers Gijs Petersen en Michiel van Maanen onderscheiden zich door de focus op kwaliteit en service te leggen bij alle koeriersdiensten die Spyder Koeriers uitvoert. Door deze professionele aanpak heeft de koerier veel tevreden klanten in Hilversum. Spyder Koeriers heeft een uitgebreid wagenpark met verschillende soorten voertuigen, die dagelijks zorgen voor een perfecte levering van al uw goederen.

De voordelen van Spyder Koeriers, Hilversum:

  • Ondernemers uit Hilversum zijn verzekerd van kwaliteit en service tegen een scherpe prijs
  • Elke dag van de week 24 uur bereikbaar en beschikbaar voor ondernemend Hilversum
  • Online volgt u de levering door uw koerier

Koerier voor ondernemend Hilversum

De koerier voor alle ondernemers in Hilversum en omgeving is Spyder Koeriers. Door de snelle levering, scherpe tarieven en uitstekende service is Spyder de aanwezen koerier voor alle koeriersdiensten in en vanuit Hilversum.

Koerier aangesloten bij NIWO en TLN

Spyder Koeriers werkt volgens de Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten. De koerier is aangesloten bij de NIWO en bij TLN. NIWO staat voor Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie. Het doel van de NIWO is het bevorderen van het goed functioneren van de markt van het binnenlandse en grensoverschrijdende beroepsgoederenvervoer over de weg. Dus ook in Hilversum. Spyder Koeriers is in het bezit van de vergunning die de kwaliteit van de NIWO waarborgt.

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is dé ondernemersorganisatie voor wegtransportbedrijven en logistieke dienstverleners. TLN werkt aan een gunstig ondernemersklimaat in Nederland en Europa en ondersteunt en verbindt ondernemers in de transport en logistieksector.

Spyder voor alle koeriersdiensten in Hilversum

De auto’s van Spyder Koeriers zijn regelmatig te vinden in Hilversum, onder andere op bedrijventerrein Havenkwartier en Kerkelanden. Spyder Koeriers heeft diverse bedrijven in Hilversum in het klantenbestand. Door de werkwijze van de koerier weten ondernemers uit Hilversum ons steeds vaker te vinden. Behalve kleine pakketten vervoeren wij uiteraard ook kwetsbare en breekbare ladingen en pakketten met onhandige afmetingen. En ook voor palletverzending en andere koeriersdiensten rijden wij graag voor onze klanten uit Hilversum.

Vraag nu een offerte aan voor koeriersdiensten van uw koerier!

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Koeriersdienst Spyder Koeriers en Transport verzorgt regulier transport en ad-hoc-transport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing.