Top kwaliteit, service en uitstraling

Spyder Koeriers komt vaak in actie voor onze spoedleveringen. Als een aannemer bijvoorbeeld op de bouwplaats staat en er ontbreekt materiaal om betonwanden te kunnen plaatsen, moet dit met spoed worden geleverd. Anders staan de mannen op de bouwplaats stil. De koerier van Spyder zit bij wijze van spreken al in de auto als we bellen. Hierdoor hebben wij minimale vertraging. De kwaliteit en service van Spyder Koeriers vind ik echt top, net als de uitstraling van het bedrijf. De koeriers zijn altijd representatief en de auto’s schoon. Ook werkt het koeriersbedrijf transparant en hanteert men eerlijke tarieven. Spyder Koeriers is dan ook echt een aanrader voor elke ondernemer die op zoek is naar een betrouwbare koerier voor alle leveringen.

Teus Kuijsten
Preco B.V.

Vlot, prettig en volgens planning

Het vervoer van eieren moet natuurlijk goed gebeuren, we willen graag hele eieren afleveren. Daarom schakelen we Spyder Koeriers in. Met deze koeriers zijn we ervan verzekerd dat het vervoer nauwkeurig gebeurt. Ook de communicatie met de koeriers verloopt super. Het is een vlot team, de medewerkers van Spyder reageren snel op onze e-mails, de telefoongesprekken verlopen prettig en er wordt gewerkt volgens planning. Kortom, wij van Rondeel Eieren zijn erg tevreden over dit koeriersbedrijf en bevelen deze koeriers van harte aan!

Conny Mollen
Rondeel

Uiterst betrouwbaar en zeer correct

Koeriersbedrijf Spyder verzorgt voor ons al jaren transport, van bijvoorbeeld badkameronderdelen en warmtepompen. De koeriers zijn uiterst betrouwbaar en werken zeer correct. Afspraak is afspraak. Dat merken wij bij elk transport, wat voor goederen er ook moeten worden vervoerd. En altijd zonder schade. De kwaliteit en de betrouwbaarheid die wij als Plieger nastreven, zoeken we ook bij onze partners. Spyder Koeriers past volledig in dit plaatje. Deze koerier biedt de zekerheid van een tijdige levering, wat mij een gerust gevoel geeft.

Michel van der Wedden
Plieger

Heldere communicatie

Spyder Koeriers vervoert onze koffieautomaten naar verschillende evenementen en open dagen. Deze koerier levert op tijd en communiceert helder, dit maakt hen betrouwbaar en betrokken. Vanwege de korte lijnen en de snelle actie is Spyder een betrouwbare koerier, die wij zeer aanbevelen!

Job van Vliet
JouwKoffie

Betrokken koeriers

De koeriers van Spyder leveren meerwaarde. Spyder verzorgt koeriersdiensten mét betrokkenheid. De mannen van Spyder Koeriers verdiepen zich in mijn werk, denken met me mee en geven handige tips. Wij zijn bij Spyder Koeriers terechtgekomen door de mogelijkheid om tijdelijk materialen bij ze op te slaan. Vanwege het prettige contact en de goede service zijn we bij deze koerier gebleven. Ze bezorgen onder ander trainingsmaterialen voor onze cursussen, die wij door het hele land organiseren. Wij schakelen de koerier overdag en ook ’s avonds naar tevredenheid in.

Wilma Borst
Emergo Opleidingen

Goederen volgens afspraak bezorgd

Voor verzending van spoedopdrachten kan ik altijd terecht bij Spyder Koeriers. Ik heb nog nooit een ‘nee’ gehoord, of de verzending nu ’s avonds laat weg moet of in het weekend. De goederen worden keurig op de afgesproken plaats en tijd bezorgd. En na afloop krijg ik een seintje. Zo hou ik het overzicht. Daarom vind ik werken met Spyder zo prettig.

Gert Breitler
Van Iwaarden Artwork

Een betrouwbare partner

Spyder Koeriers in een betrouwbare partner die goed werk levert. Bij hen geldt ‘afspraak is afspraak’ en daar houden wij van. Ze leveren gewoon goed werk. We hebben samen een eigen appgroep, waarin we op de hoogte worden gehouden over bezorgtijden van de transporten. Je kunt van ze op aan. Kwaliteit en service zijn zaken die wij belangrijk vinden, en die vinden wij terug bij Spyder.

Gerhard Veldhuizen
Veldhuizen Grafisch Effect

Jarenlange ervaring met alle koeriersdiensten

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Spyder Koeriers en Transport verzorgt ad-hoc- en sneltransport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing. Neem contact op voor een offerte op maat.

Offerte opvragen Contact opnemen