Klantreacties Spyder Koeriers

Uw koerier onderscheidt zich al vijftien jaar door kwaliteit, service en snelheid. Onze klanten zijn uitermate tevreden over de koeriersdiensten die Spyder voor hen verzorgt. Lees hier wat klanten zeggen over Spyder Koeriers.

In no time een perfecte oplossing

Het toegankelijke verzorgingsmerk HappySoaps biedt een duurzaam alternatief voor de vele in plastic verpakte producten in de verzorgingsmarkt. Natuurlijke ingrediënten en innovatieve, recyclebare verpakkingen zijn kenmerkend voor het Nederlandse bedrijf. Net als in de productie worden ook bij opslag en verzending geen plastic gebruikt. De verzending is waar Spyder Koeriers en Transport in beeld komt. “Spyder Koeriers verzorgt voor ons het transport van de zeeperij in Hall naar de winkels die onze producten verkopen”, vertelt Marcel Koers, één van de twee oprichters van HappySoaps. “Ook zorgen de koeriers voor inrichting van de displays in de winkels en dat doen ze goed.” Via Google kwam Marcel, nu ongeveer een jaar geleden, bij het koeriersbedrijf in Barneveld-Voorthuizen terecht. “En dat pakte prima uit, Spyder Koeriers is een ideale partner. Vooral hun oplossingen voor de korte termijn maken dat wij zeer tevreden zijn over het koeriersbedrijf. Als wij met spoed een koerier nodig hebben, bieden zij in no time een perfecte oplossing. Spyder Koeriers is zeker een bedrijf om aan te bevelen.”
HappySoaps
Marcel Koers

Goede reputatie koeriersbedrijf waargemaakt

Voor Slaapcity, leverancier en expert in ergonomische producten op het gebied van slapen, verzorgt Spyder Koeriers de logistiek en opslag. “Wekelijks rijdt er een vrachtwagen vol met onze producten naar het distributiecentrum van Bol.com in Waalwijk”, vertelt Ryan Collins van het Barneveldse bedrijf. Waarom Spyder Koeriers? “Ik kende het koeriersbedrijf en de goede reputatie. En inmiddels weet ik uit eigen ervaring dat ze die reputatie méér dan waarmaken. De vlotte communicatie, korte lijnen, afspraken die altijd worden nagekomen. Perfect! Als wij bellen met een opdracht, zorgt Spyder snel voor een oplossing. Het enige gevaar aan onze samenwerking is volgens Gijs dat de koeriers een dutje doen in het magazijn, haha!”
Slaapcity
Ryan Collins

Top kwaliteit, service en uitstraling

Spyder Koeriers komt vaak in actie voor onze spoedleveringen. Als een aannemer bijvoorbeeld op de bouwplaats staat en er ontbreekt materiaal om betonwanden te kunnen plaatsen, moet dit met spoed worden geleverd. Anders staan de mannen op de bouwplaats stil. De koerier van Spyder zit bij wijze van spreken al in de auto als we bellen. Hierdoor hebben wij minimale vertraging. De kwaliteit en service van Spyder Koeriers vind ik echt top, net als de uitstraling van het bedrijf. De koeriers zijn altijd representatief en de auto’s schoon. Ook werkt het koeriersbedrijf transparant en hanteert men eerlijke tarieven. Spyder Koeriers is dan ook echt een aanrader voor elke ondernemer die op zoek is naar een betrouwbare koerier voor alle leveringen.
Preco B.V.
Teus Kuijsten

Vlot, prettig en volgens planning

Het vervoer van eieren moet natuurlijk goed gebeuren, we willen graag hele eieren afleveren. Daarom schakelen we Spyder Koeriers in. Met deze koeriers zijn we ervan verzekerd dat het vervoer nauwkeurig gebeurt. Ook de communicatie met de koeriers verloopt super. Het is een vlot team, de medewerkers van Spyder reageren snel op onze e-mails, de telefoongesprekken verlopen prettig en er wordt gewerkt volgens planning. Kortom, wij van Rondeel Eieren zijn erg tevreden over dit koeriersbedrijf en bevelen deze koeriers van harte aan!
Rondeel
Conny Mollen

Uiterst betrouwbaar en zeer correct

Koeriersbedrijf Spyder verzorgt voor ons al jaren transport, van bijvoorbeeld badkameronderdelen en warmtepompen. De koeriers zijn uiterst betrouwbaar en werken zeer correct. Afspraak is afspraak. Dat merken wij bij elk transport, wat voor goederen er ook moeten worden vervoerd. En altijd zonder schade. De kwaliteit en de betrouwbaarheid die wij als Plieger nastreven, zoeken we ook bij onze partners. Spyder Koeriers past volledig in dit plaatje. Deze koerier biedt de zekerheid van een tijdige levering, wat mij een gerust gevoel geeft.
Plieger
Michel van der Wedden

Heldere communicatie

Spyder Koeriers vervoert onze koffieautomaten naar verschillende evenementen en open dagen. Deze koerier levert op tijd en communiceert helder, dit maakt hen betrouwbaar en betrokken. Vanwege de korte lijnen en de snelle actie is Spyder een betrouwbare koerier, die wij zeer aanbevelen!
JouwKoffie
Job van Vliet

Betrokken koeriers

De koeriers van Spyder leveren meerwaarde. Spyder verzorgt koeriersdiensten mét betrokkenheid. De mannen van Spyder Koeriers verdiepen zich in mijn werk, denken met me mee en geven handige tips. Wij zijn bij Spyder Koeriers terechtgekomen door de mogelijkheid om tijdelijk materialen bij ze op te slaan. Vanwege het prettige contact en de goede service zijn we bij deze koerier gebleven. Ze bezorgen onder ander trainingsmaterialen voor onze cursussen, die wij door het hele land organiseren. Wij schakelen de koerier overdag en ook ’s avonds naar tevredenheid in.
Emergo Opleidingen
Wilma Borst

Goederen volgens afspraak bezorgd

Voor verzending van spoedopdrachten kan ik altijd terecht bij Spyder Koeriers. Ik heb nog nooit een ‘nee’ gehoord, of de verzending nu ’s avonds laat weg moet of in het weekend. De goederen worden keurig op de afgesproken plaats en tijd bezorgd. En na afloop krijg ik een seintje. Zo hou ik het overzicht. Daarom vind ik werken met Spyder zo prettig.
Van Iwaarden Artwork
Gert Breitler

Een betrouwbare partner

Spyder Koeriers in een betrouwbare partner die goed werk levert. Bij hen geldt ‘afspraak is afspraak’ en daar houden wij van. Ze leveren gewoon goed werk. We hebben samen een eigen appgroep, waarin we op de hoogte worden gehouden over bezorgtijden van de transporten. Je kunt van ze op aan. Kwaliteit en service zijn zaken die wij belangrijk vinden, en die vinden wij terug bij Spyder.
Veldhuizen Grafisch Effect
Gerhard Veldhuizen

Jarenlange ervaring met alle koeriersdiensten

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Koeriersdienst Spyder Koeriers en Transport verzorgt regulier transport en ad-hoc-transport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing.