Koerier Amersfoort

Spyder Koeriers is sinds 2003 als koerier actief in Amersfoort. Ondernemers Gijs Petersen en Michiel van Maanen onderscheiden zich door de focus op kwaliteit en service te leggen bij alle koeriersdiensten die Spyder Koeriers uitvoert. Door deze professionele aanpak heeft de koerier veel tevreden klanten in Amersfoort. Spyder Koeriers heeft een uitgebreid wagenpark met verschillende soorten voertuigen, die dagelijks zorgen voor een perfecte levering van al uw goederen.

Gijs Petersen van Spyder Koeriers

”Wij zorgen ervoor dat wij altijd bereikbaar en beschikbaar zijn om onze klanten te helpen. Of het nu weekend, ’s nachts of op Koningsdag is, wij zijn 24 uur per dag met al onze koeriersdiensten beschikbaar. Ook in Amersfoort! Wij hebben het proces volledig geautomatiseerd. Hierdoor kunnen onze klanten hun eigen goederen volgen, terwijl die door de koerier worden bezorgd.”

Michiel van Maanen van Spyder Koeriers

”Snelheid is belangrijk voor een koerier. Door snelheid te combineren met onze basisprincipes kwaliteit en service zijn wij een betrouwbare partner voor ondernemers in Amersfoort. Ons doel is goederen onbeschadigd en op tijd op de plaats van bestemming te krijgen. Onze koeriers worden dan ook op onze basisprincipes geselecteerd.”

Koerier voor ondernemend Amersfoort

Spyder Koeriers is dé koerier voor alle ondernemers in Amersfoort en omgeving. Door de snelle levering, scherpe tarieven en uitstekende service is Spyder de aangewezen koerier voor alle koeriersdiensten in en vanuit Amersfoort.

Vraag nu een offerte aan voor koeriersdiensten van uw koerier!

Onze auto’s zijn regelmatig te vinden in Amersfoort, onder andere op industrieterrein Isselt. Spyder Koeriers heeft diverse bedrijven in Amersfoort in het klantenbestand. Door de werkwijze van de koerier weten ondernemers uit Amersfoort ons steeds vaker te vinden. Behalve kleine pakketten vervoeren wij uiteraard ook kwetsbare en breekbare ladingen en pakketten met onhandige afmetingen. En ook voor palletverzending en andere koeriersdiensten rijden wij graag voor onze klanten uit Amersfoort.

 

Uitgelicht project

Een schilderij van Ontwerpgeheimen heeft een formaat dat niet in een personenauto of caddy past. Daarom is de hulp van koerier Gijs Petersen ingeroepen: “Onze bus is uitermate geschikt voor koeriersdiensten die bijzondere aandacht verdienen. Een schilderij moet natuurlijk veilig en onbeschadigd bij de klant worden bezorgd. Daarom belde Daniëlle van Ontwerpgeheimen ons.” De koerier heeft het kunstwerk vanuit Barneveld naar Amersfoort vervoerd. Op de foto wordt het schilderij, met een afmeting van 1.40 x 1.40 m, door de koerier uitgeladen.

Lees meer Sluiten

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Spyder Koeriers en Transport verzorgt ad-hoc- en sneltransport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing. Neem contact op voor een offerte op maat.

Offerte opvragen Contact opnemen