Koerier Barneveld

In Barneveld is Spyder Koeriers al sinds 2003 actief als koerier. In Barneveld zijn ondernemers Gijs Petersen en Michiel van Maanen bekend, omdat ze met hun focus op kwaliteit en service onderscheidend zijn. Spyder Koeriers is dan ook de koerier voor alle koeriersdiensten. De professionele aanpak heeft de koerier al veel tevreden klanten in Barneveld opgeleverd. De koerier in Barneveld heeft een uitgebreid wagenpark met diverse soorten voertuigen. Dagelijks vertrekken de auto’s vanuit Barneveld voor een perfecte levering van al uw goederen.

De voordelen van Spyder Koeriers, Barneveld:

  • Ondernemers uit Barneveld zijn verzekerd van kwaliteit en service tegen een scherpe prijs
  • Elke dag van de week 24 uur bereikbaar en beschikbaar voor ondernemend Barneveld
  • Online volgt u de levering door uw koerier

Koerier voor Barneveld en Voorthuizen

De vele ondernemers in Barneveld en Voorthuizen weten koerier Spyder te vinden. Spyder Koeriers en Transport is vooral bekend door de snelle levering, scherpe tarieven en uitstekende service. Maak ook kennis met Spyder en ontdek dat dit de aangewezen koerier is voor alle koeriersdiensten in en vanuit Barneveld en Voorthuizen, voor regulier en sneltransport.

Onze auto’s zijn overal  te vinden in Barneveld, onder andere op industrieterrein Harselaar, De Valk en De Briellaerd. Vele bedrijven in Barneveld  maken al gebruik van de diensten van koerier Spyder. Door de werkwijze van de koerier weten ondernemers uit Barneveld het koeriersbedrijf steeds vaker te vinden. De koerier vervoert alle soorten pakketten, uiteraard ook kwetsbare en breekbare ladingen en pakketten met onhandige afmetingen. Ook voor palletverzending en andere koeriersdiensten rijden wij graag voor onze klanten uit Barneveld.

Wat zeggen anderen over koerier Spyder?

Onze klanten zijn dik tevreden over de snelheid waarmee we hun aanvragen in behandeling nemen. Ons geheim? Onze medewerkers op kantoor én op de weg gaan steeds weer graag de uitdaging aan om de ideale oplossing te bieden voor uw regulier en sneltransport. We zijn dan ook trots op onze reviews van onze klanten.

Binnen een uur een koerier op de stoep

Spyder levert. Ook aan Staff Capital, aanbieder van complete oplossingen op het gebied van personeelswerving, specialist in de flexmarkt en vooruitstrevende HR-partner voor zowel kleine als grote organisaties. “In onze branche komt het niet dagelijks voor dat er een koerier moet worden ingezet”, vertelt Dagmar Zark van Staff Capital in Deventer. “Toch moeten er wel eens met spoed belangrijke poststukken worden bezorgd. En dan schakel ik Spyder Koeriers in.” Omdat er op zulke momenten haast bij is, biedt het koeriersbedrijf uit Barneveld-Voorthuizen altijd de ideale oplossing. “Wij zijn méér dan tevreden over de samenwerking met Spyder Koeriers. Na een belletje staat er binnen een uur een koerier bij ons op de stoep. Een prestatie, gezien de reistijd van drie kwartier van Barneveld naar Deventer.”

Landelijk opererend koeriersbedrijf

Spyder Koeriers en Transport vindt het belangrijk om haar klanten te ontlasten. “Dat merk je aan alles. De soepele, vlotte communicatie, goede service, ook na levering krijg ik een telefoontje dat onze zending is bezorgd.” Dagmar is al bekend met het koeriersbedrijf sinds de oprichting in 2003. “Gijs en Michiel zijn toen met z’n tweeën gestart. Als ik zie wat voor landelijk opererend bedrijf met vele auto’s en koeriers ze inmiddels hebben opgebouwd, kan ik daar alleen maar respect voor hebben.”
Als partner op het wegenweb levert Spyder Koeriers vanuit het hart. Een kleine of grote zending, op de lange of korte termijn, dag of nacht. Altijd en overal een oplossing op maat. Spyder levert.
  • Snel
  • Veilig
  • Efficiënt
>
Staff Capital
Dagmar Zark

In no time een perfecte oplossing

Het toegankelijke verzorgingsmerk HappySoaps biedt een duurzaam alternatief voor de vele in plastic verpakte producten in de verzorgingsmarkt. Natuurlijke ingrediënten en innovatieve, recyclebare verpakkingen zijn kenmerkend voor het Nederlandse bedrijf. Net als in de productie worden ook bij opslag en verzending geen plastic gebruikt. De verzending is waar Spyder Koeriers en Transport in beeld komt. “Spyder Koeriers verzorgt voor ons het transport van de zeeperij in Hall naar de winkels die onze producten verkopen”, vertelt Marcel Koers, één van de twee oprichters van HappySoaps. “Ook zorgen de koeriers voor inrichting van de displays in de winkels en dat doen ze goed.” Via Google kwam Marcel, nu ongeveer een jaar geleden, bij het koeriersbedrijf in Barneveld-Voorthuizen terecht. “En dat pakte prima uit, Spyder Koeriers is een ideale partner. Vooral hun oplossingen voor de korte termijn maken dat wij zeer tevreden zijn over het koeriersbedrijf. Als wij met spoed een koerier nodig hebben, bieden zij in no time een perfecte oplossing. Spyder Koeriers is zeker een bedrijf om aan te bevelen.”>
HappySoaps
Marcel Koers

Koerier is 24 uur per dag bereikbaar

Bij Spyder Koeriers en Transport bent u aan het juiste adres. Onze koeriersdiensten zijn 24 uur per dag beschikbaar. Als extra service kunt u online uw zending volgen. U vindt in Spyder Online alle leverinformatie van uw koerier, zoals orderhistorie en vrachtbrieven.

Koerier Spyder en Transport aangesloten bij TLN

De koerier uit Barneveld is aangesloten bij de NIWO en bij TLN. Spyder Koeriers en Transport werkt volgens de Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten.

 

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Koeriersdienst Spyder Koeriers en Transport verzorgt regulier transport en ad-hoc-transport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing.