HappySoaps

Marcel Koers

Het toegankelijke verzorgingsmerk HappySoaps biedt een duurzaam alternatief voor de vele in plastic verpakte producten in de verzorgingsmarkt. Natuurlijke ingrediënten en innovatieve, recyclebare verpakkingen zijn kenmerkend voor het Nederlandse bedrijf. Net als in de productie worden ook bij opslag en verzending geen plastic gebruikt. De verzending is waar Spyder Koeriers en Transport in beeld komt. “Spyder Koeriers verzorgt voor ons het transport van de zeeperij in Hall naar de winkels die onze producten verkopen”, vertelt Marcel Koers, één van de twee oprichters van HappySoaps. “Ook zorgen de koeriers voor inrichting van de displays in de winkels en dat doen ze goed.”

Via Google kwam Marcel, nu ongeveer een jaar geleden, bij het koeriersbedrijf in Barneveld-Voorthuizen terecht. “En dat pakte prima uit, Spyder Koeriers is een ideale partner. Vooral hun oplossingen voor de korte termijn maken dat wij zeer tevreden zijn over het koeriersbedrijf. Als wij met spoed een koerier nodig hebben, bieden zij in no time een perfecte oplossing. Spyder Koeriers is zeker een bedrijf om aan te bevelen.”

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Koeriersdienst Spyder Koeriers en Transport verzorgt regulier transport en ad-hoc-transport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing.