Terug naar overzicht

Nieuwe collega Marloes versterkt team koeriersbedrijf Spyder

Nieuwe collega Marloes versterkt team koeriersbedrijf

Marloes de Roller (36), de nieuwe officemanager bij Spyder Koeriers en Transport, zegt veel energie te krijgen door enthousiaste mensen om haar heen. En die zijn er volop bij het koeriersbedrijf aan de A1 bij Voorthuizen! “Bij Spyder werk ik elke dag met mensen die passie hebben voor hun werk. Iedereen, op kantoor, in het magazijn en op de weg, wil elke dag een prestatie neerzetten. Dat is gaaf om te zien.” Hoe Marloes haar nieuwe baan ervaart, na de eerste weken? “Het werk is heel divers, geen dag is hetzelfde. De dagen vliegen voorbij!

Snel schakelen bij koerier Spyder “Het contrast tussen mijn werk bij Spyder Koeriers en Transport en mijn vorige baan is groot”, vindt Marloes. Ze heeft de laatste dertien jaar op het hoofdkantoor van een landelijke lingerieketen gewerkt. “De lijntjes zijn kort bij Spyder, dat werkt heel prettig. Snel schakelen is hier de gewoonte. Ook vind ik het fijn dat ik nu lekker op kantoor kan werken, in plaats van veelal thuiswerken. En tja, lingerie of koeriersdiensten en transport, dat is ook een behoorlijk verschil, haha!”

Koeriersbedrijf met extra uitdaging Een fijne uitdaging vindt Marloes ook in het ándere bedrijf van Spyder-directeuren Gijs Petersen en Michiel van Maanen. Samen met Sebastian Meckelenkamp startten zij onlangs Gelder Logistics op, dé transportmakelaar voor alle zendingen, waarbij het gehele logistieke proces voor de klant wordt verzorgd. “Fantastisch om vanaf het begin betrokken te mogen zijn bij Gelder Logistics”, vertelt de geboren en getogen Barneveldse. “Het opzetten van systemen  boeit me. Ik vind het dan ook top om mijn steentje bij te dragen aan dit bedrijf. En Gelder Logistics is écht het antwoord op een vraag in de markt.” Waar Marloes zichzelf over een aantal jaar ziet, daarover hoeft ze niet lang na te denken. “Ik hoop op dezelfde plek, waar we dan ook Gelder Logistics goed hebben neergezet en naar een hoger level hebben getild.”

Werksfeer binnen team koeriers In haar vrije tijd leest Marloes graag een goed boek, maar ze is ook vaak bij de hockeyclub van Barneveld te vinden. “Bij MHCB voel ik me thuis. Op het veld geniet ik van het spel. En de gezelligheid en het drankje achteraf horen er ook bij!” Dat horen de collega’s bij Spyder Koeriers en Transport graag. Gezelligheid hoort bij een goede werksfeer, en de lunches en teamuitjes zijn altijd gezellig bij het koeriersbedrijf!

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Koeriersdienst Spyder Koeriers en Transport verzorgt regulier transport en ad-hoc-transport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing.