Terug naar overzicht

‘Niets is te veel gevraagd’

Vestas Wind Systems, Deense fabrikant van windturbines, schakelt voor distributie en opslag Spyder Koeriers en Transport in. “Al vele jaren verzorgt Spyder distributie en opslag voor de Nederlandse tak van Vestas”, vertelt Robert Filemon namens de windturbinefabrikant. “Dit koeriersbedrijf is perfect voor ons. Als wij bijvoorbeeld materiaal van Groningen naar Zeeland willen laten vervoeren, is er binnen een uur een koerier van Spyder onderweg. En voor zware materialen, boven de 100 kilo, biedt Spyder de ideale oplossing, omdat wij zelf niet beschikken over de mogelijkheid om deze op exact de juiste plaats te krijgen. Een vrachtwagen mét laadklep van Spyder Koeriers biedt dan de oplossing.”  Het koeriersbedrijf zorgt ook voor opslag van materiaal voor Vestas. “Wat ook altijd goed werkt, is dat wij bestellingen van groot materiaal bij Spyder laten bezorgen, waarna de koerier dit op het gewenste moment levert bij de juiste windturbine. Een ideaal systeem, waarvan ook onze afdelingen Service en Construction gebruikmaken.” Bij zendingen voor windturbines op Aruba en Curaçao is Spyder distributiepersoon. “Spyder Koeriers zorgt voor levering in de haven of op Schiphol en regelt hierbij het gehele transport, wij hebben er geen omkijken naar.”

Spyder Koeriers met Vestas meegegroeid

Het beursgenoteerde Vestas kwam ooit via Google bij Spyder Koeriers en Transport terecht, en is nog steeds content met de keuze voor het koeriersbedrijf.  “Spyder is een betrouwbare partner, zowel op het gebied van koeriersdiensten als in communicatie. Terwijl je bij de zeer grote koeriersbedrijven met track&trace-codes te maken hebt, is er bij Spyder altijd iemand die je telefonisch te woord staat en direct je vraag beantwoordt. Wat wij ook zeer op prijs stellen, is dat Spyder altijd meedenkt. Er wordt ingespeeld op tijdsdruk én op kosten. Als het bijvoorbeeld mogelijk is om zendingen te bundelen, kan dit kostenbesparend voor ons uitpakken.” Vestas werkt in Nederland vanuit Amsterdam en realiseerde al windturbines door het hele land. “Spyder is eigenlijk met Vestas meegegroeid. Absoluut een aanrader, dit koeriersbedrijf. Altijd stipt, altijd vriendelijk, niets is te veel gevraagd.”

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Koeriersdienst Spyder Koeriers en Transport verzorgt regulier transport en ad-hoc-transport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing.