Terug naar overzicht

Transportmakelaar Gelder Logistics ontzorgt van deur tot deur

Ervaren transportondernemers Gijs Petersen, Michiel van Maanen en Sebastian Meckelenkamp bundelen hun krachten in Gelder Logistics, de transportmakelaar voor alle zendingen in binnen- en buitenland. Meckelenkamp deed zijn ervaring op in Twente. Petersen en Van Maanen zijn al 20 jaar compagnons binnen het succesvolle Spyder Koeriers en Transport, de tussen Barneveld en Voorthuizen gevestigde expert in groot en klein transport, ad-hoc- en spoedleveringen. Naast Spyder Koeriers en Transport, dat op volle toeren door blijft draaien, bieden de ondernemers sinds 1 januari dus ook een nieuwe dienst. ,,Met Gelder Logistics geven we invulling aan een behoefte. Zo is er vraag naar bijvoorbeeld het organiseren van transport over grote afstand, of transport waarbij luchtvracht, zeevracht of vervoer via rails nodig is. Of denk aan regulier, terugkerend transport, groupage levering, groot transport of palletwerk. Al deze zaken vergen een hoop organisatie, waarbij het veel financieel voordeel én tijdwinst oplevert als een ervaren organisator dat regelt”, legt Petersen uit.

Transportmakelaar met groot netwerk en scherpe tarieven ,,In de jaren waarin wij al werkzaam zijn in de transportsector, hebben we een groot netwerk opgebouwd. In Nederland én daarbuiten. Daardoor hebben we contacten met betrouwbare transporteurs, kennen we ieders expertise en kunnen we transporten zo goedkoop en snel mogelijk organiseren. We bieden een stukje totaalontzorging. Wie Gelder Logistics inschakelt, krijgt niet te maken met de administratieve afhandeling. Die verzorgen wij.”  Denk hierbij aan het regelen van douanedocumenten en aansluitingen op het vervoerstraject. Nog een groot voordeel van de diensten van Gelder Logistics is het inkoopvoordeel. “De klant profiteert van scherpe tarieven, doordat wij grote volumes afnemen. Centraal inkopen loont.”

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Koeriersdienst Spyder Koeriers en Transport verzorgt regulier transport en ad-hoc-transport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing.