Onze diensten

U komt de auto’s van Spyder Koeriers en Transport uit het centraal gelegen Barneveld – Voorthuizen tegen in heel Nederland en ver daarbuiten. Onze oplossingen zijn altijd efficiënt. Voor ieder transport voor de zakelijke markt bieden wij een passend voertuig, van kleine tot grote zendingen. Ook als het breekbare of schadegevoelige ladingen betreft, bieden wij een veilig transport. Onze professionele koeriers gaan secuur te werk, zo komt uw zending altijd onbeschadigd en snel aan op de plaats van bestemming. Voor tientallen klanten verzorgen wij wekelijks transporten, maar ook voor eenmalige transporten weten veel bedrijven ons te vinden, voor zowel regulier als sneltransport. Geen uitdaging is te groot voor Spyder Koeriers en Transport. Alles is mogelijk bij ons, zo bespaart u tijd en energie.

Ons wagenpark

Van bestelauto tot vrachtwagen. Voor ieder transport bieden wij een passend voertuig, van kleine tot grote zendingen.

Bestelauto

Bestelwagen

Bestelwagen met aanhanger

Bakwagen

Vrachtwagen

Transport via bakwagens en vrachtwagens

Het wagenpark van Spyder Koeriers en Transport biedt ook bakwagens en vrachtwagens in open en gesloten variant, voorzien van laadklep, pompwagen en meeneemheftruck. Beladen van de bakwagen en de vrachtwagen is ook mogelijk via de zijkant of zelfs de bovenkant. De perfecte oplossing voor lengtegoederen.

Kleinere zendingen verzorgd door onze koeriers

In ons wagenpark hebben wij twee typen gesloten auto’s voor kleinere zendingen, waarvan er één eventueel is uit te breiden met een gesloten kar of plateauwagen. Zo vervoeren wij eenvoudig één tot tien europallets, met een laadcapaciteit van nul tot 2000 kilo. Ook zijn er auto’s met trekhaak beschikbaar, om zo uw eigen aanhangwagen te vervoeren.

Direct een offerte

Ad-hoc- en sneltransport

Wilt u direct een koerier inzetten? Spyder Koeriers en Transport verzorgt ad-hoc- en sneltransport voor al uw zendingen voor de zakelijke markt. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing. Neem contact op voor een offerte op maat.