Overname Easy Way Koeriersdienst door Spyder Koeriers

Easy Way Koeriersdienst in Zeewolde is in 2019 overgenomen door Spyder Koeriers. Spyder Koeriers is expert op het gebied van ad-hoc-koeriersdiensten en sneltransport voor de zakelijke markt. De overname van de klantenkring en het werkgebied van Easy Way biedt klanten in de regio Zeewolde, Harderwijk, Nijkerk, Lelystad en Almere grote voordelen dankzij de omvang van Spyder Koeriers en de uitgebreide mogelijkheden met Spyder Online. Zo kunt u online een koerier boeken en uw zending volgen.

Spyder Koeriers voor kwaliteit, service en snelheid

Spyder Koeriers is centraal in Nederland gevestigd aan snelweg A1 bij Barneveld. Ondernemers Gijs Petersen en Michiel van Maanen, eigenaren van Spyder Koeriers,  onderscheiden zich door de focus te leggen op kwaliteit, service en snelheid bij alle koeriersdiensten. Door de professionele aanpak heeft de koerier veel tevreden klanten. Spyder Koeriers heeft een uitgebreid wagenpark met verschillende soorten voertuigen, die dagelijks zorgen voor een snelle levering van al uw goederen. Spyder Koeriers is aangesloten bij landelijke brancheorganisaties NIWO en TLN.

Volg uw zending via Spyder Online

Spyder Koeriers is 24 uur per dag, 7 dagen per week, bereikbaar en beschikbaar. ’s Nachts, in het weekend of op een nationale feestdag? Onze koerier staat voor u klaar. Online vult u uw bedrijfsgegevens en de omvang van uw goederen in. Afhankelijk van de omvang van uw goederen gaat er direct een koerier op pad met een caddy, bus of vrachtwagen voor de verwerking van uw order. U kunt uw order volgen via ons systeem Spyder Online. Zo hebt u altijd inzicht in waar de koerier met uw goederen rijdt en hoe laat de koerier op de plaats van bestemming is. En ontvangt u liever eerst een offerte? Vul uw gegevens in en u ontvangt binnen 20 minuten een offerte van uw koerier.

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Koeriersdienst Spyder Koeriers en Transport verzorgt regulier transport en ad-hoc-transport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing.