Terug naar overzicht

Betrouwbare koerier uit Barneveld-Voorthuizen

Eén van de klanten voor wie Spyder Koeriers wekelijks pakketten vervoert is Veldhuizen Grafisch Effect in Voorthuizen. Dit allround grafisch bedrijf verzorgt, naast print- en drukwerk, alle grafische uitingen. Het Veldhuizen Grafisch Effect zorgt voor de juiste uiting op het juiste moment bij de juiste doelgroep. Vanaf het allereerste idee tot en met de realisatie zijn zij dé partij, met hun persoonlijke aanpak, flexibiliteit en service. Kenmerken die overeenkomen met die van koeriersbedrijf Spyder uit Barneveld-Voorthuizen. “Spyder Koeriers is een betrouwbare partner die goed werk levert. Bij deze koerier geldt ‘afspraak is afspraak’ en daar houden wij van”, verklaart Gerhard Veldhuizen, eigenaar van het grafisch bedrijf uit Voorthuizen.

Wat vervoert Spyder Koeriers zoal voor het kleurrijke Veldhuizen Grafisch Effect? “Dit jaar zijn we gestart met het rechtstreeks printen op hout. Wij leveren onder andere wijnkistjes en houten kratten met een eigen bedrukking, maar ook complete plantenbakken met een eigen bedrukking! Verder groeien we sterk met visitekaartjes, die we online aanbieden. Hierbij gaat het niet om standaard kaartjes, maar om echt luxe visitekaartjes, waarmee we ons onderscheiden van vele andere aanbieders. Wekelijks versturen wij 300 tot 400 pakketten, verspreid over Nederland en België.” Volgens Veldhuizen is Spyder Koeriers een echte aanrader: “Ze leveren gewoon goed werk. We hebben samen een eigen appgroep, waarin we op de hoogte worden gehouden over bezorgtijden van de transporten. Je kunt van ze op aan. Kwaliteit en service zijn zaken die wij belangrijk vinden, en die vinden wij terug bij Spyder.”

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Koeriersdienst Spyder Koeriers en Transport verzorgt regulier transport en ad-hoc-transport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing.