Overname koeriersbedrijf Relax Charters door Spyder Koeriers

Koeriersbedrijf Relax Charters in Zutphen is in 2020 overgenomen door Spyder Koeriers. Spyder Koeriers is expert op het gebied van ad-hoc-koeriersdiensten en sneltransport voor de zakelijke markt. De overname van de klantenkring van Relax Charters biedt klanten in de regio Zutphen, Apeldoorn, Deventer grote voordelen, dankzij de omvang van Spyder Koeriers en de uitgebreide mogelijkheden met Spyder Online. Zo kunt u online een koerier boeken, uw zending volgen en de vrachtbrief inzien.

Dé koerier voor service en kwaliteit

Ondernemers Gijs Petersen en Michiel van Maanen, eigenaren van Spyder Koeriers, onderscheiden zich door de focus te leggen op kwaliteit, service en snelheid bij alle koeriersdiensten. Spyder Koeriers is centraal in Nederland gevestigd aan snelweg A1 bij Barneveld. Het koeriersbedrijf is aangesloten bij landelijke brancheorganisaties NIWO en TLN. Spyder Koeriers heeft een uitgebreid wagenpark met diverse soorten voertuigen. Zo kan een caddy, bus of vrachtwagen worden ingezet voor een snelle levering van al uw goederen.

Transparant koeriersbedrijf

Voormalig eigenaar Chris Wolfert van Relax Charters blijft werkzaam als koerier voor Spyder. Zoals Chris bij de overname in een persbericht meldde: “Dit werk geeft mij veel voldoening en je hebt veel vrijheid. Ik ben blij met de overname door Spyder Koeriers en zie de toekomst positief. Ik vind transparantie erg belangrijk en Spyder Koeriers is een eerlijk bedrijf, naar haar klanten en naar het personeel.” Spyder Online om uw goederen te volgen 24 uur per dag, 7 dagen per week is Spyder Koeriers bereikbaar en beschikbaar. Online vult u uw bedrijfsgegevens en de omvang van uw goederen in. Afhankelijk van de omvang van uw goederen gaat er direct een koerier op pad voor de verwerking van uw order. U kunt uw order volgen via ons systeem Spyder Online. U ziet hier bijvoorbeeld de verwachte aankomsttijd. Ontvangt u liever een offerte vooraf? Vul uw gegevens in en u ontvangt een offerte van uw koerier binnen 20 minuten.

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Koeriersdienst Spyder Koeriers en Transport verzorgt regulier transport en ad-hoc-transport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing.