Pakket verzenden

Direct een koerier inzetten. Dat kan bij Spyder Koeriers & Transport. Uw koerier is 24 uur bereikbaar en beschikbaar voor al uw koeriersdiensten. Dus ook voor verzendingen ’s avonds of in het weekend. Uw zending wordt altijd goed en op tijd geleverd. Veel ondernemers maken al gebruik van onze koeriersdiensten.  En als extra service kunt u online uw zending volgen. U vindt in Spyder Online alle leverinformatie van uw koerier, zoals orderhistorie en vrachtbrieven.

Vul het formulier in en wij nemen direct contact met u op om onze koerier in te zetten. Vermeld bij Verzending duidelijk de omvang en een omschrijving van de order. En de plaatsnamen van vertrek en aflevering. Heeft u vragen? Bel ons op telefoonnummer 0342 – 47 61 88.

Klanten aan het woord

Uw koerier onderscheidt zich al vijftien jaar door kwaliteit, service en snelheid. Onze klanten zijn uitermate tevreden.

“Spyder Koeriers in een betrouwbare partner die goed werk levert. Bij hen geldt ‘afspraak is afspraak’ en daar houden wij van. Kwaliteit en service zijn zaken die wij belangrijk vinden, en die vinden wij terug bij Spyder.”

Gerhard Veldhuizen

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.

    Hulp nodig van uw koerier?

    Wilt u direct een koerier inzetten? Koeriersdienst Spyder Koeriers en Transport verzorgt regulier transport en ad-hoc-transport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing.