Terug naar overzicht

Altijd onderweg met de auto, fiets of boot

Koerier Germa vertelt

Op zoek naar een nieuwe uitdaging kwam Germa Hagen (22) terecht bij het leukste koeriersbedrijf van Midden-Nederland. “Mijn collega Chantal kende ik al voordat ik hier kwam werken, en zij had me verteld wat een fijn bedrijf Spyder Koeriers is”, vertelt Germa enthousiast. Na in de horeca en bij een marktslagerij gewerkt te hebben, rijdt de Nijkerkse nu in bijna alle auto’s van Spyder Koeriers.

Spyder Koeriers: warm bad

Chantal bleek geen woord te veel gezegd te hebben. “Complimenten voor Gijs en Michiel zijn zeker op hun plaats”, vindt Germa. “Als nieuwe koerier voel je je direct welkom, alles wordt voor je geregeld. Knap, hoe ze niet alleen altijd aan hun klanten denken, maar ook aan de koeriers!”

Koerier voor zware ladingen

Germa rijdt sinds 1 mei voor het koeriersbedrijf. “Ik rijd alleen niet op de vrachtwagen, verder ben ik al met alle typen auto’s op pad geweest. In mijn eerste week reed ik naar Zuid-België, helemaal bij de Franse grens. Prachtige omgeving, leuk werk. Lekker een muziekje aan tijdens het rijden, ik heb het helemaal naar mijn zin!” Heeft Germa al bijzondere ladingen vervoerd sinds ze voor Spyder Koeriers werkt? “Vandaag bracht ik een machine met een gewicht van 600 kilo naar een Belgisch bedrijf. Het uitladen ging prima met een heftruck. Voor mij was dit de eerste zending met zo’n zware machine, maar van mijn collega’s weet ik dat dit regelmatig voorkomt. Spyder Koeriers is hier perfect op ingericht.”

Altijd onderweg

Ook in haar vrije tijd is Germa graag onderweg. “Ik train om volgend jaar de Alpe d’Huzes te fietsen. Ik bereid me goed voor, dus er gaat veel tijd in het trainen zitten. Verder ben ik graag op het water te vinden. Ik heb een vaarbewijs en met mijn motorboot vaar ik vaak in de omgeving van Zeewolde, Nijkerk en Harderwijk.” Gijs en Michiel vinden de inbreng van hun medewerkers belangrijk. Dus wie weet bezorgt Spyder Koeriers binnenkort ook wel via water!

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Koeriersdienst Spyder Koeriers en Transport verzorgt regulier transport en ad-hoc-transport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing.