Terug naar overzicht

‘Overname biedt voordelen beide bedrijven én voor klanten’

‘Overname biedt voordelen voor beide bedrijven én voor klanten’ Er is een feestelijk nieuwtje te melden vanuit Spyder Koeriers en Transport: de overname van ji Transport uit Nijkerk is een feit! “Het goede contact met Jarno Iprenburg, de eigenaar van ji Transport, gaat al zo’n 15 jaar terug”, herinnert Gijs Petersen, eigenaar van Spyder, zich. “In die periode hebben we ook wel eens samengewerkt. Op een gegeven moment gaf Jarno aan dat hij nog altijd met plezier in de transportbranche werkt, maar dat het organisatorische deel van het werk hem niet meer zo aanspreekt. Aan bepaalde taken zou hij graag minder tijd kwijt zijn.” Een mooie oplossing bleek te liggen in een overname. “Nu ji Transport onderdeel van Spyder is geworden, blijft Jarno betrokken door het wagenparkbeheer een dag in de week op te pakken. Ideaal voor hem om taken af te stoten, en voor ons om weer een stukje groei te realiseren. We zijn allemaal blij met de overname.”

Uitbreiding met vele voordelen In de praktijk komt het erop neer dat er naast vrachtwagens ook 4 nieuwe collega’s te verwelkomen zijn, want naast Jarno komen er 3 chauffeurs mee uit Nijkerk. “De vaste ritten van ji Transport, overdag en ’s nachts, nemen we nu vanuit Spyder voor onze rekening. Deze uitbreiding heeft ook als voordeel dat we nu meer chauffeurs met een vrachtwagenrijbewijs hebben. Zo zijn we nóg flexibeler om opdrachten snel in te plannen, binnen en buiten Nederland. Dat is dus ook nog een voordeel voor onze bestaande klanten.”

De perfecte oplossing in transport Spyder Koeriers en Transport is uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 30 vakbekwame medewerkers, die zich vanuit het kantoor en op de weg inzetten om snel, veilig en efficiënt koerierswerk en transport te verzorgen in binnen- en buitenland. Het wagenpark van 20 voertuigen biedt oplossingen voor iedere denkbare uitdaging op het gebied van transport. Of het nu gaat om regulier of sneltransport, pakketvervoer, pallets, kwetsbaar of zwaar transport of pakketten met onhandige afmetingen. De bestelauto’s bussen, aanhangwagens, bakwagens en vrachtauto’s staan paraat!

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Koeriersdienst Spyder Koeriers en Transport verzorgt regulier transport en ad-hoc-transport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing.