Terug naar overzicht

‘Spyder is als een warm bad’- nieuwe planner Noah vertelt

‘Spyder is als een warm bad’ Wie Spyder Koeriers en Transport belt, kan sinds kort ook Noah Robijn aan de telefoon krijgen. De 21-jarige planner in opleiding versterkt het leukste team van Barneveld en omstreken 3 dagen per week, zodat hij de rest van de week aan zijn studie Logistics Management kan besteden. Een perfecte combinatie, ervaart Noah.

“Op maandag en vrijdag werk ik op kantoor en voorlopig zit ik op de dinsdagen als chauffeur op de weg. Om feeling te krijgen met het plannen is het goed om ook mee te maken hoe de uitvoering daarvan verloopt”, vertelt de derdejaarsstudent aan de HAN in Arnhem. “Daarnaast studeer ik, thuis of op school. Ik krijg goede begeleiding bij Spyder, het is als een warm bad. En mijn schoolopdrachten sluiten mooi aan op het werk. Ik leer bijvoorbeeld veel over de supply chain, financiën, innovatie en duurzaamheid en hoop hiermee ook echt een bijdrage te leveren aan Spyder.”

Beste oplossing bieden als sport Het werken op de planning van het koeriersbedrijf bevalt Noah erg goed. “Bij het verwerken van de opdrachten en spoedorders is het iedere keer een mooie uitdaging om de beste oplossing te bieden en zo min mogelijk onnodige kilometers te rijden. Het voelt als een soort sport! Fijn vind ik ook de variatie in mijn werk, waarvan klantcontact een leuk onderdeel is.”

Dikke rit voor de koerier De VVOP-voetballer, die opgroeide in Voorthuizen, woont tegenwoordig in Barneveld. “Maar ik voel me nog steeds Voorthuizenaar. Ik ga ernaartoe om te voetballen, met vrienden af te spreken en mijn vader woont er.” Behalve als liefhebber van gezelligheid, bijvoorbeeld in de derde helft, kun je Noah omschrijven als een echte pitbull: als hij een doel heeft, gaat hij daar volledig voor, zonder los te laten. “Die daadkracht zet ik ook graag in bij Spyder. Ik hoop hier ook na het afronden van mijn studie nog lang op de planning te werken. Het lijkt me gaaf om samen het koeriersbedrijf nóg verder uit te bouwen.” Waar je de ambitieuze planner ’s nachts voor kunt wakker maken? “Om een dikke rit in te plannen natuurlijk! En voor een bord lasagne, haha, dat ook!”

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Koeriersdienst Spyder Koeriers en Transport verzorgt regulier transport en ad-hoc-transport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing.