Terug naar overzicht

‘Spoedtransport? Dan bellen we Spyder graag’

‘Spoedtransport? Dan bellen we Spyder graag’

“Spyder is soms nog sneller hier dan dat wij kunnen inpakken”, lacht Bjarne Kuijten van machinefabriek Geurtsen in Deventer. Hoe dat kan, vanuit Barneveld? “Als ik hen bel voor een spoedtransport, checken ze altijd even of er niet toevallig een auto van hen bij ons in de buurt rijdt.”

Geurtsen Empowering Technology is gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte machines en productielijnen voor diverse branches, zoals de levensmiddelen-, chemische en farmaceutische industrie. Als eerste aanspreekpunt logistiek en magazijn vertelt Bjarne Kuijten over de prettige samenwerking met Spyder Koeriers en Transport: “Spyder verzorgt allerlei vormen van transport voor ons, van onderdelen tot gehele machines. De ene keer staat er dus een caddy of bus bij ons op de stoep, de andere keer een van de vrachtwagens.” In ieder geval wekelijks rijdt er wel een koerier met het mooie rood-zwarte logo voor. “Voor spoedtransport bellen we Spyder altijd graag! De mannen op de planning regelen het meteen. En regulier transport, dat ze ook veel voor ons verzorgen, voer ik in via hun handige boekingssysteem of ik mail even.”

Koeriersbedrijf 24/7 bereikbaar en beschikbaar Hoe het bedrijf in Deventer in contact is gekomen met dé koerier van Barneveld en omstreken? “Een klant van ons deed al langer zaken met Spyder en was erg tevreden over hun diensten. Vandaar dat wij het koeriersbedrijf eens hebben uitgenodigd voor een gesprek. Dat voelde goed. We werken nu bijna een jaar met hen samen en dat bevalt uitstekend. Ze zijn betrouwbaar en hebben een breed assortiment aan wagens; wát je ook wilt laten vervoeren, zij bieden de oplossing. Daarbij zijn ze secuur en kun je ze op ieder moment bellen. Het is echt een koerier die ik van harte aanbeveel.”

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Koeriersdienst Spyder Koeriers en Transport verzorgt regulier transport en ad-hoc-transport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing.