Terug naar overzicht

‘Helemaal gelukkig met Spyder Koeriers en transport’

‘Helemaal gelukkig met Spyder Koeriers en Transport’

De kans is best aanwezig dat je vandaag al met Ultrapak BV te maken hebt gehad, zonder dat je dat weet. Je broodbeleg, het schaaltje gemengd fruit of toch dat pak koekjes? Ultrapak is dealer van machines voor voedselverpakking.

Als leverancier en onderhoudsmonteur van verpakkingsmachines zorgt Ultrapak uit Nijkerk voor gestroomlijnde processen in de voedingsmiddelenindustrie. Het werkterrein strekt zich uit over de hele Benelux, waarbij Spyder Koeriers en Transport als vaste partner optreedt.

Spoedkoerier voor ieder moment “Bij ons is er meestal haast bij als we Spyder inschakelen”, vertelt Dennis Duitscher van Ultrapak. “Een monteur staat dan bij een klant en heeft een bepaald onderdeel nodig om een machine te repareren. Snel handelen is belangrijk, zodat de productie bij onze klanten geen vertraging oploopt.” Acht maanden geleden startte de servicemanager bij het bedrijf. De samenwerking met Spyder bestond al bij zijn vorige werkgever. “Bij Ultrapak werkten ze eerst met een andere vervoerder, maar ik dacht: dat kan Spyder beter.” Het grote voordeel van het koeriers- en transportbedrijf? “Je kunt ze op de gekste tijden bellen. Meestal bel ik Barry rechtstreeks en zelfs als hij op vakantie is, neemt hij vaak nog op! Dan bel ik daarna natuurlijk het kantoor even, hoor. Daarbij kun je er echt op rekenen dat er zeer snel een koerier de weg op gaat voor je spoedtransport. Ik kan wel zeggen dat ik helemaal gelukkig ben met Spyder!”

Perfecte oplossingen in transport Spyder verzorgt veel spoedtransporten voor Ultrapak. “Ons werk is service-georiënteerd, daarom zit er geen vaste regelmaat in onze opdrachten. Soms is dat wel vier keer in een week, soms enkele keren per maand.” Het bedrijf heeft een eigen vrachtwagen voor transport van machines. “Maar vorige week moest er een machine naar een klant en was onze vrachtwagen al volgepland. Spyder bood toen de perfecte oplossing met een van hun vrachtwagens!”

Typisch koerier Spyder “Toen Barry me een keer belde, hoorde ik even niet goed wie ik aan de lijn had. Ik dacht dat ik iemand anders aan de lijn had en vroeg om een hotel te regelen. Tuurlijk, regel ik voor je, zei Barry meteen. Haha, dat hoefde natuurlijk niet, maar het was typerend voor Spyder: zorgen dat het goedkomt!”

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Koeriersdienst Spyder Koeriers en Transport verzorgt regulier transport en ad-hoc-transport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing.