Spyder Koeriers viert feest

Spyder Koeriers bestaat in november 12,5 jaar. Dit vieren wij onder andere met een leuke jubileumactie. Met klanten en volgers op Facebook gaan wij nu eens niet de weg op, maar de lucht in. Per helikopter bewonderen we Barneveld van bovenaf. Dit doen we graag samen met een aantal van onze relaties en volgers op Facebook. Ook blikken we de komende tijd regelmatig terug op de geschiedenis van Spyder Koeriers. Dit doen wij via onze website en Facebookpagina.

Jubileumactie

Onder alle ontvangers van deze nieuwsbrief worden twee kaarten voor een helikoptervlucht verloot. De prijswinnaars ontvangen uiterlijk volgende week woensdag persoonlijk bericht. De helikoptervlucht is niet overdraagbaar aan andere personen. Als de winnaar op de datum van de vlucht verhinderd is of last heeft van hoogtevrees, gaat de vlucht naar de volgende op de trekkingslijst. Wilt u nog meer kans maken om de regio Barneveld van bovenaf te zien? Volg ons dan nu op Facebook. Via Facebook worden er ook vluchten weggegeven. Vliegt u met ons mee?

Snel hulp nodig van uw koerier?

Heeft u vragen bij het boeken van uw order? Of wilt u onze koerier spreken? Bel, app of vul het contactformulier in. U krijgt altijd direct antwoord.

Neem contact op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief