Terug naar overzicht

Compliment voor onze koerier

Van een klant ontvingen wij een mooi compliment voor onze chauffeur Barry. Onze koeriersdienst werd ingezet om badkamermeubilair te transporteren van Barneveld naar de omgeving Amersfoort.

Spyder Koeriers is trots op zijn klanten en op de complimenten die we krijgen. Daarom delen we dit graag met u.

Hallo,

Vanochtend zijn bij ons in Amersfoort door een chauffeur van jullie de spullen afgeleverd voor onze nieuwe badkamer. Niet zo bijzonder zult u denken, maar wij willen nogmaals de chauffeur een groot compliment geven.

Hij heeft na telefonisch contact met de planning in Barneveld het zo geregeld dat de spullen niet in de voortuin werden gezet (conform opdracht), maar netjes in de woonkamer. Hij was bijzonder aardig en beleefd. Hij wilde geen koffie en omdat we geen contant geld in huis hadden en deze inzet toch wilden belonen, wilden we een flesje wijn geven, maar ook dat wilde hij niet aannemen.

Nogmaals een super chauffeur! Wees er zuinig op!

Met vriendelijke groet,

De heer Koops

Spyder Koeriers bedankt de klant voor het vertrouwen in onze koeriersdiensten en natuurlijk voor dit mooie compliment.

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Koeriersdienst Spyder Koeriers en Transport verzorgt regulier transport en ad-hoc-transport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing.