Goederen ophalen en bezorgen

Spyder Koeriers en Transport is gespecialiseerd in goederen ophalen en bezorgen. Door de snelle levering, scherpe tarieven en uitstekende service is Spyder de aangewezen koerier in Midden-Nederland voor ondernemers. De centrale ligging bij snelwegen A1 en A30 is ideaal voor de koerier om altijd op de gewenste tijd ter plaatse te zijn voor goederen ophalen en bezorgen.

Goederen ophalen bezorgen door Spyder Koeriers en Transport

  • Als ondernemers bent u verzekerd van snelheid en service, altijd tegen een scherpe prijs
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en beschikbaar
  • Koerier voor goederen ophalen en bezorgen

Goederen ophalen en bezorgen dankzij ons uitgebreide wagenpark

Ons wagenpark is toegerust voor ophalen en bezorgen van uw goederen. Van bestelauto tot bakwagen, voor iedere zending hebben wij direct de oplossing. En hebben uw goederen onhandige afmetingen? Ook dit is geen enkel probleem; indien nodig kunnen wij zelfs via het dak van de bakwagen laden.

Wat zeggen anderen over goederen ophalen en bezorgen via Spyder Koeriers en Transport?

Over onze expertise in regulier en sneltransport, het ophalen en bezorgen van goederen, zijn onze klanten dik tevreden. Ons geheim? Onze medewerkers op kantoor én op de weg gaan steeds weer graag de uitdaging aan om de ideale oplossing te bieden. We zijn dan ook trots op de reviews die onze klanten achterlaten over het snel ophalen en bezorgen van uw goederen.

Binnen een uur een koerier op de stoep

Spyder levert. Ook aan Staff Capital, aanbieder van complete oplossingen op het gebied van personeelswerving, specialist in de flexmarkt en…>
Staff Capital
Dagmar Zark

In no time een perfecte oplossing

Het toegankelijke verzorgingsmerk HappySoaps biedt een duurzaam alternatief voor de vele in plastic verpakte producten in de verzorgingsmarkt. Natuurlijke ingrediënten…>
HappySoaps
Marcel Koers

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Koeriersdienst Spyder Koeriers en Transport verzorgt regulier transport en ad-hoc-transport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing.