Terug naar overzicht

Betrouwbaar Spyder Koeriers en Transport

‘Spyder Koeriers en Transport is een betrouwbare partij’

Voor Handtmann Benelux BV, machineleverancier in de voedingsmiddelenindustrie, verzorgt Spyder Koeriers en Transport al meerdere jaren spoedtransport en groot transport. Martin van der Linde vertelt namens de Nederlandse vestiging van het bedrijf over zijn ervaringen met het koeriers- en transportbedrijf.

“Wij zijn ooit bij Spyder Koeriers en Transport terechtgekomen door een zoekopdracht via internet, en daar hebben we nooit spijt van gekregen! Doorgaans hebben we meerdere keren per week spoedtransporten voor klanten. Als ik het koeriersbedrijf inschakel, weet ik dat de zending dezelfde middag nog bij de klant is. Het is prettig om daarop te kunnen rekenen.”

Spoedtransport en zwaar transport Behalve voor sneltransport weet Van der Linde de koerier te vinden voor gepland transport. “Het gebeurt regelmatig dat onze grote machines rechtstreeks naar een eindklant moeten. Het is voor ons heel praktisch om Spyder in te schakelen voor het transport van machines, omdat we ze dan onverpakt kunnen laten vervoeren. Spyder is altijd secuur in veiligheid, de machines worden bijvoorbeeld goed vastgezet. Dit scheelt ons veel werk en grote hoeveelheden verpakkingsmateriaal.”

Koeriersbedrijf waar niets te gek is Het proces verloopt soepel, van opdracht tot bezorging, vindt Van der Linde. “Alles kan, niets is te gek. Ze ontzorgen ons echt. Spyder is een betrouwbare partij en je bent er geen nummer.” Kleine zendingen worden in het online systeem ingevoerd. “Dat werkt eenvoudig en binnen een half uur staat er dan een koerier op de stoep. Voor de grote transporten heb ik contact met Barry of Rick. Dat is prettig contact. Onze firma heeft sinds kort een andere naam en ik gebruikte nog wel eens de oude naam. De jongens bij Spyder corrigeerden mij daarin. Ze waren er sneller aan gewend dan ik, haha!”

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Koeriersdienst Spyder Koeriers en Transport verzorgt regulier transport en ad-hoc-transport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing.