Terug naar overzicht

Koerier Martin is altijd in voor uitdagingen

Vol energie en altijd in voor een praatje of een geintje. Dat is koerier Martin van Beek (32) van Spyder Koeriers en Transport. Martins mentaliteit past goed bij hét koeriersbedrijf van Barneveld-Voorthuizen. “Ik ben altijd in voor uitdagingen”, vertelt de vrolijke Barnevelder.

Ongeveer een half jaar geleden rolde Martin in het koerierswerk bij Spyder Koeriers en Transport. Door de coronacrisis moest de voormalige kok op zoek naar een nieuwe baan. Zijn vader Bert, ook chauffeur bij Spyder, tipte hem over het koeriersbedrijf. “Ik wilde al langer iets anders gaan doen, werken in de horeca vond ik niet goed te combineren met mijn gezin. Maar dat het een baan als koerier zou worden, had ik niet kunnen bedenken.” Toch bevalt het Martin prima bij Spyder Koeriers en Transport. “Ik vind het heerlijk om veel op mezelf te zijn. En Spyder is een super leuk bedrijf. Gijs en Michiel en de anderen op kantoor zijn flexibel en redelijk, en houden net als ik van hard werken en doorpakken.”

Koerier met toekomstplannen Waar de koerier zichzelf over een jaar of vijf ziet? “Nou, het liefst blijf ik bij Spyder! Ik wil graag mijn aanhangerrijbewijs halen. Zo kan ik meer verschillende zendingen vervoeren. En misschien wil ik, in de toekomst, mijn vrachtwagenrijbewijs halen.”

Verse vis voor het hele koeriersbedrijf? Als Martin even niet onderweg is voor het koeriersbedrijf, is hij vaak thuis te vinden. “Met twee kinderen, van 3 jaar en 3 maanden oud, is de meeste vrije tijd wel gevuld, haha! De kleine van 3 jaar is ook al gek op vrachtauto’s en grote bakwagens. Ik kan niet wachten tot hij groot genoeg is om af en toe een dagje met papa mee te gaan.” Soms gaat de koerier vissen, wat zijn grote hobby is. “Heerlijk relaxed vind ik dat. Met een vriend samen, in alle rust langs de waterkant.” De collega’s bij Spyder Koeriers en Transport wachten natuurlijk in spanning het moment af dat Martin met verse vis voor het hele team binnenkomt.

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Koeriersdienst Spyder Koeriers en Transport verzorgt regulier transport en ad-hoc-transport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing.