Terug naar overzicht

Servicegerichte planner bij Spyder Koeriers en Transport

‘Ongelooflijk veel zin om bij Spyder Koeriers en Transport te beginnen’ Vanuit zijn voortent in Kijkduin vertelt Hans Noppen (65) over zijn nieuwe uitdaging: vanaf komende maand gaat hij het team van Spyder Koeriers en Transport versterken als senior planner. “Ik heb er ongelooflijk veel zin in.”

Dat het vandaag regent, deert Hans niet. “Ik ben een vrolijk mens. We hebben al veel mooie dagen gehad en na regen komt zonneschijn.” Zijn positieve instelling neemt hij mee naar het koeriersbedrijf, net als zijn flexibele, servicegerichte houding. Hans heeft 42 jaar ervaring op kantoor bij een groothandel in versproducten. “Als teamleider binnendienst hield ik me met mijn afdeling bezig met inkoop en verkoop. Later werd ik teamleider van het bedrijfsbureau, een afdeling waartoe ik zelf het initiatief heb genomen. Het bedrijfsbureau is dienend aan de gehele organisatie en vormt een belangrijke basis. Voor de inkoop en de binnendienst heeft het bedrijfsbureau een sturende rol.”

Oplossingsgerichte planner voor koeriersbedrijf Oplossingsgericht denken zit Hans in het bloed en dat is een eigenschap die naadloos aansluit bij Spyder Koeriers en Transport. Maar hoe is de Barnevelder eigenlijk bij het koeriersbedrijf terechtgekomen? “Ik ken Gijs al vijftien jaar, vanuit de sportschool. We zijn toen samen gaan wielrennen en hardlopen en leerden elkaar steeds beter kennen. We bleken ook goed te kunnen sparren over werk. En toen Gijs onlangs iemand zocht voor de planning, moest dat iemand zijn met ervaring, die kan bijdragen aan de structuur en die een rustpunt binnen de afdeling is.”

Koerier met ambitie Over het aanbod om bij het koeriersbedrijf tussen Barneveld en Voorthuizen te komen werken, hoefde de fanatieke sportman niet lang na te denken. “Gijs zit vol plannen en ambities. Dat vind ik prachtig. En het samenwerken met een jong, enthousiast team, in een bedrijf dat ik ken en een warm hart toedraag, sprak mij ook direct aan. Tel daarbij op dat ik een autoreis van een klein uur omruil voor een fietstochtje van 3,5 kilometer om op mijn werk te komen en de rekensom is snel gemaakt. Deze uitdaging ga ik ontzettend graag aan.”

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Koeriersdienst Spyder Koeriers en Transport verzorgt regulier transport en ad-hoc-transport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing.