Terug naar overzicht

Verhuizing Spyder Koeriers en Transport naar nieuw pand

Verhuizing naar nieuw pand

We kunnen al bijna verhuizen naar onze nieuwe locatie. Vanaf juni vindt u ons aan de andere kant van de A1, een stukje dichter bij Barneveld. Welke grote voordelen biedt het nieuwe pand?

De kantoorruimte is ruimer dan op onze oude locatie. Zo hebben we meer werkplekken voor de planning en de administratie, wat we goed kunnen gebruiken gezien het groeiende aantal opdrachten dat we verwerken. Ook hebben we in ons nieuwe pand een mooie ontvangstruimte. Klanten en ook onze chauffeurs zijn hier op de juiste plek voor een goede kop koffie! En vergaderen? Dat doen we voortaan in een fors grotere vergaderruimte. Ideaal, want we zijn inmiddels met een flink aantal medewerkers!

Uitbreiding warehousing en fulfillment Ook beschikken we na de verhuizing over ruim voldoende parkeerplaatsen. Ons wagenpark kunnen we daar prima kwijt en er is plaats genoeg voor de auto’s van onze bezoekers en die van de medewerkers. Maar waar we vooral ontzettend blij mee zijn is de fors uitgebreide opslagruimte. Hierdoor kunnen we voor nóg meer klanten de opslag van goederen realiseren. Warehousing en fulfillment is een groeiende expertise van ons, waar veel bedrijven en webshops al gebruik van maken.

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Koeriersdienst Spyder Koeriers en Transport verzorgt regulier transport en ad-hoc-transport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing.