Terug naar overzicht

Sportieve koerier wacht graag op de boot

Sportieve koerier wacht graag op de boot

Uw zending laden en lossen op het autoluwe Schiermonnikoog. Bij Spyder Koeriers en Transport kan het, zonder dat u er omkijken naar hebt. Met voertuigen het eiland op is alleen mogelijk met een vergunning. Hebt u een zending van of naar Schiermonnikoog? Geen probleem bij Spyder Koeriers en Transport. Wij verzorgen het complete transport, inclusief de benodigde vergunningen.

Onze koerier Germa staat al te springen om voor u naar Schiermonnikoog te rijden: toen zij onlangs een transport naar het het eiland verzorgde, moest zij een paar uur wachten tot de boot terug naar het vasteland zou gaan. En daar had Germa iets op bedacht: ze had haar racefiets meegenomen. Een paar uur heerlijk fietsen over het mooie Schiermonnikoog was geen straf voor deze sportieve koerier!

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Koeriersdienst Spyder Koeriers en Transport verzorgt regulier transport en ad-hoc-transport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing.