Terug naar overzicht

Spyder Koeriers breidt uit met bedrijfsovername

Spyder Koeriers heeft vorige maand wederom een bedrijfsovername gedaan. Het overgenomen koeriersbedrijf is Relax Charters uit Zutphen. Gijs Petersen en Michiel van Maanen, eigenaren van Spyder, zijn tevreden. “Relax Charters was vooral werkzaam in de regio Zutphen – Apeldoorn – Deventer. Met deze stap breiden we ons werkgebied en klantenbestand uit, en ook het wagenpark”, vertelt Gijs enthousiast. “De eerste samenwerking verloopt prettig, deze professionele koeriers passen goed binnen ons bedrijf.”

Koerierswerk en genieten

Voormalig eigenaar Chris Wolfert blijft betrokken bij de koeriers. “Zelf blijf ik werken als koerier, ingehuurd door Spyder Koeriers. Dit werk geeft mij veel voldoening en je hebt veel vrijheid. Ik ben blij met de overname door Spyder Koeriers en zie de toekomst positief. Ik vind transparantie erg belangrijk en Spyder Koeriers is een eerlijk bedrijf, naar haar klanten en naar het personeel.” Wolfert runde Relax Charters 30 jaar lang samen met zijn vrouw, die afgelopen januari overleed. Chris kiest er bewust voor het wat rustiger aan te gaan doen. “Ik ga werken als ik dat op dat moment wil en probeer daarnaast zoveel mogelijk te genieten van het leven. Het is allemaal maar betrekkelijk.”

De koerier die staat voor kwaliteit, service en snelheid

Spyder Koeriers timmert flink aan de weg. Vorig jaar namen zij Easy Way Koeriersdienst over en breidden daarmee hun klantenbestand uit tot in de regio Zeewolde-Harderwijk. Spyder Koeriers, gespecialiseerd in ad-hoc-koeriersdiensten en sneltransport, rijdt nationale en internationale ritten voor bedrijven door heel Nederland. De kwaliteit, service en snelheid waar de koeriers voor staan, nemen ze mee naar hun gehele klantenkring.

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Koeriersdienst Spyder Koeriers en Transport verzorgt regulier transport en ad-hoc-transport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing.