Terug naar overzicht

Spyder Koeriers groeit: bedrijfsovername Zeewolde

Het werkgebied van Spyder Koeriers breidt zich uit. Al vele jaren vervoeren wij zendingen voor onze klantenkring, die zich uitstrekt van de Veluwe tot in de Randstad. Daarnaast gaan wij sinds kort ook op pad voor ondernemers in de regio Zeewolde-Harderwijk. Wij zijn trots te kunnen melden dat wij koeriersbedrijf Easy Way Koeriersdienst hebben overgenomen. De eerste samenwerking met Easy Way verloopt erg prettig. Het is goed om te zien dat deze professionele koeriers ons team willen versterken.

Betrouwbare koerier

Ook de vorige eigenaar, Arie Paap, blijft vanuit Spyder Koeriers actief. “In Spyder heb ik een uiterst betrouwbare koerier gevonden die staat voor kwaliteit, service en snelheid. Vanaf het eerste moment hebben we een klik. Ik heb er dan ook het volste vertrouwen in dat de klanten in goede handen zijn. Om dat te onderstrepen blijf ik ook de komende periode actief om samen met Gijs en Michiel de regio Zeewolde-Harderwijk goed te bedienen met onze diensten”, aldus Arie. Dat vertrouwen onderschrijft Gijs Petersen, mede-eigenaar van Spyder Koeriers. “Dezelfde hoge standaard die wij hanteren voor ons bedrijf in Barneveld-Voorthuizen, geldt voor de nieuwe vestiging. Ook voor de klanten in de regio Zeewolde-Harderwijk willen wij dé betrouwbare koerier zijn die altijd paraat staat. We nemen onze ervaring mee.”

Ook een betrouwbare koerier nodig?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Koeriersdienst Spyder Koeriers en Transport verzorgt regulier transport en ad-hoc-transport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing.