Het is belangrijk om er verzorgd uit te zien als koerier

Bert van Beek (58), koerier voor Spyder, geniet van zijn werk. Sinds 2016 rijdt hij voor het koeriersbedrijf. Na een lange loopbaan als zelfstandig ondernemer in de fietsen vond hij het tijd voor iets anders. “Ik kwam bij Gijs en Michiel terecht, voor wie ik met veel plezier de ritten verzorg. Vaak zijn dat spoedklussen. Regelmatig hangen ze aan de telefoon met de vraag of ik over vijf minuten kan vertrekken.” En dat is precies de reden dat Spyder enkel koeriers heeft die wonen in de regio Barneveld-Voorthuizen. De samenwerking met Spyder Koeriers bevalt Bert goed. “We gaan op een prettige, eerlijke manier met elkaar om. Daar houd ik van. En de auto’s van Spyder zijn altijd goed.”

Klanten tevreden met hun koerier

Klanten van Spyder zijn positief over de koerier. “Het is belangrijk om er verzorgd uit te zien als koerier”, vindt Bert. “Daarom dragen wij bedrijfskleding. Daarnaast zijn onze auto’s schoon en goed onderhouden. Het doet me goed dat ik daar regelmatig complimenten over krijg.”

Bert rijdt de laatste tijd veel op de vrachtwagen van Spyder Koeriers, maar ook de andere voertuigen van het koeriersbedrijf naast de A1 zijn hem bekend. Ook de lengte van de ritten varieert. “Vooral in de omgeving van Apeldoorn of Utrecht kom ik veel. Maar ook richting Zaltbommel rijd ik vaak.”

Dé koerier voor breekbare ladingen

Op het moment van dit interview rijdt Bert in Duitsland met een lading sanitair. Breekbare lading dus. Of dat altijd het geval is bij de koerier? “Wat ik vervoer, is wisselend. Glas, zonnepanelen, ijzer, elektrokabels. En soms is het dus breekbaar. Onlangs reed ik in België. De wegen zijn daar niet zoals in Nederland. En ik moest een lading ruiten ophalen… Dat vraagt daar wat extra voorzichtigheid, haha! Ik kwam zoveel afzettingen en wegopbrekingen tegen, dat ik voor de terugweg een andere route heb gekozen. De lading is heelhuids op de plaats van bestemming aangekomen!”

Snel hulp nodig van uw koerier?

Heeft u vragen bij het boeken van uw order? Of wilt u onze koerier spreken? Bel, app of vul het contactformulier in. U krijgt altijd direct antwoord.

Neem contact op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief