Uitbreiding wagenpark van uw koerier

Koerier Spyder heeft het wagenpark uitgebreid met extra bussen. Onze koeriers zijn continu onderweg om pakketten te bezorgen. Extra bussen zijn daarom een welkome aanvulling om alle koeriersdiensten uit te voeren!

Onze koeriers vechten om uw pakket te mogen bezorgen Ook heeft dé koerier van Barneveld en Voorthuizen een nieuwe vrachtauto. En dat is er niet zo maar één! Doordat onze koerier de zijkanten én de bovenkant kan openen, kunnen er ook hogere pakketten of pakketten met lastigere afmetingen in. Pallets met hoog gestapelde lading kunnen zo eenvoudig worden meegenomen. Toen wij laatst een dakkapel moesten vervoeren, bleek de vrachtauto de enige mogelijkheid om dit te realiseren. Met deze vrachtauto worden koeriersdiensten een eitje! Nu alleen nog uitvechten wie van ons personeel erin mag rijden. En is de lading kleiner? Voor iedere zending heeft Spyder Koeriers uit Barneveld – Voorthuizen een geschikt voertuig. En is de lading kleiner? Voor iedere zending heeft Spyder Koeriers uit Barneveld – Voorthuizen een geschikt voertuig. Doordat u de grootte van uw zending aangeeft bij het boeken van een koerier, kan Spyder Koeriers een passende auto vinden en zo efficiënt met kosten, tijd en milieu omgaan. Bel nu voor een vrijblijvende offerte.

Snel hulp nodig van uw koerier?

Heeft u vragen bij het boeken van uw order? Of wilt u onze koerier spreken? Bel, app of vul het contactformulier in. U krijgt altijd direct antwoord.

Neem contact op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief