Koeriersdienst

Spyder Koeriers en Transport is dé koeriersdienst in Midden-Nederland voor ondernemers. Door de snelle levering, scherpe tarieven en uitstekende service is Spyder de aangewezen koeriersdienst. De centrale ligging bij snelwegen A1 en A30 is ideaal voor de koeriersdienst om altijd op de gewenste tijd ter plaatse te zijn.

Gijs Petersen van koeriersdienst Spyder 

”Als koeriersdienst zijn wij altijd bereikbaar en beschikbaar. Of het nu ’s nachts, in het weekend of op Koningsdag is, wij zijn 24 uur per dag beschikbaar met al onze koeriersdiensten. Ons proces is volledig geautomatiseerd. Hierdoor kunnen onze klanten hun eigen goederen volgen, terwijl die worden bezorgd door de koeriersdienst.”

Wat zeggen anderen over koeriersdienst Spyder?

Onze klanten zijn dik tevreden over onze koeriersdienst. Ons geheim? Onze medewerkers op kantoor én op de weg gaan steeds weer graag de uitdaging aan om de ideale oplossing te bieden voor uw transport. We zijn dan ook trots op de reviews die onze klanten achterlaten.

Binnen een uur een koerier op de stoep

Spyder levert. Ook aan Staff Capital, aanbieder van complete oplossingen op het gebied van personeelswerving, specialist in de flexmarkt en…>
Staff Capital
Dagmar Zark

In no time een perfecte oplossing

Het toegankelijke verzorgingsmerk HappySoaps biedt een duurzaam alternatief voor de vele in plastic verpakte producten in de verzorgingsmarkt. Natuurlijke ingrediënten…>
HappySoaps
Marcel Koers

Koeriersdienst 24 uur per dag bereikbaar

Bij Spyder Koeriers en Transport bent u aan het juiste adres. Onze koeriersdienst is 24 uur per dag beschikbaar. Als extra service kunt u online uw zending volgen. U vindt in Spyder Online alle leverinformatie van uw koerier, zoals orderhistorie en vrachtbrieven.

Koeriersdienst Spyder Koeriers en Transport aangesloten bij TLN

De koeriersdienst uit Barneveld is aangesloten bij de NIWO en bij TLN. Spyder Koeriers en Transport werkt volgens de Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten.

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Koeriersdienst Spyder Koeriers en Transport verzorgt regulier transport en ad-hoc-transport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing.