Bij Spyder Koeriers zijn de lijnen kort

Officemanager Dita Kalfs (26) heeft een gevarieerd takenpakket bij Spyder Koeriers. “Van marketing tot personeelszaken, van overnames van andere koeriersbedrijven organiseren tot facilitaire zaken, zoals het verzorgen van de kerstpakketten. Bij Spyder Koeriers is iedere dag weer anders en uitdagend, je weet van tevoren nooit hoe de dag zal lopen.” Werken in een bedrijf waar de lijnen kort zijn, past bij Dita. “Ik heb op kantoor regelmatig contact met de chauffeurs en met Gijs en Michiel. Als ik een besluit nodig heb, hoef ik daarvoor geen werkoverleg in te plannen”, zegt Dita lachend. “We zijn een hecht team, dat draagt ook zeker bij aan het werkplezier.”

Dita woont in Ede en is getrouwd met Tim. In haar vrije tijd is ze druk met haar passie: haar eigen webshop in babykleding, LEF design. “Daarvoor heb ik altijd genoeg te doen. Bestellingen verwerken of het optimaliseren van de website bijvoorbeeld.” Als Dita dan nog tijd over heeft, zit ze graag met vrienden of familie op een terrasje of in een restaurant. “Maar ik kan ook erg genieten van een avondje thuis, buiten in de veranda. Gezellig, met de houtkachel aan.”

 

Snel hulp nodig van uw koerier?

Heeft u vragen bij het boeken van uw order? Of wilt u onze koerier spreken? Bel, app of vul het contactformulier in. U krijgt altijd direct antwoord.

Neem contact op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief