Terug naar overzicht

Koeriersbedrijf Spyder blij met logistiek planner Marc

Logistiek planner Marc aanwinst voor koeriersbedrijf

‘Het beste in mezelf en in anderen naar boven halen’

Marc Bunt (24) voelt zich als een vis in het water bij Spyder Koeriers en Transport. Sinds juli 2022 is Marc actief op de planning bij het gezelligste koeriersbedrijf van Voorthuizen en omstreken. “Het werken bij Spyder bevalt me goed. Er is genoeg te doen, de dagen vliegen voorbij! Nu ik nog in de beginfase zit, bestaan mijn taken voornamelijk uit het ondersteunen van de andere planners. Barry helpt me daarbij erg goed op weg. Op den duur worden mijn werkzaamheden uitgebreid met andere taken. En naast mijn werk voor Spyder Koeriers heb ik ook taken voor transportmakelaar Gelder Logistics.”

Koeriersbedrijf ontzorgt de klant De functie van Logistiek planner sluit perfect aan bij Marcs opleidingen. “Na de mbo-opleiding Logistiek heb ik de tweejarige hbo-opleiding Logistiek Management gedaan. Vorige maand ben ik afgestudeerd. Ik vind het super om nu mijn kennis in de praktijk te brengen.” De spontane Voorthuizenaar komt uit een logistieke familie. “Mijn vader is vrachtwagenchauffeur, mijn broer en neven (twee van de eigenaren van Spyder Koeriers en Gelder Logistics, Michiel van Maanen en Sebastian Meckelenkamp, zijn neven van Marc, red.) werken in de logistieke planning. Ik was vroeger nog niet van plan om ook deze richting te kiezen, maar heb dat uiteindelijk dus toch gedaan.” Het bleek een goede keuze. “Een belangrijk doel in mijn werk is voor mij het ontzorgen van de klant. En het geeft me veel voldoening om problemen op te lossen en processen te verbeteren. Ik probeer elke dag om het beste in mezelf en in anderen naar boven te halen.”

Logistiek planner met Verstappen-inzet Zijn vrije tijd vult de vriendelijke planner graag met stedentrips met zijn vriendin, leuke uitstapjes met vrienden en Formule 1 kijken. “Afgelopen zomer ben ik op Ibiza en in Rome geweest en heb ik in Hongarije naar de Formule 1 gekeken.” De resultaatgerichte houding van Max heeft Marc meegenomen naar Voorthuizen, vinden de collega’s bij Spyder Koeriers en Transport.

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Koeriersdienst Spyder Koeriers en Transport verzorgt regulier transport en ad-hoc-transport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing.