Terug naar overzicht

Spyder Koeriers en Transport in Voorthuizen – Barneveld is snel en flexibel

‘Binnen een klein half uurtje een koerier op de stoep’

Goelst, gevestigd in Ede, is een toonaangevend bedrijf in gordijnrailsystemen. Door slimme oplossingen en innovaties en een uitgebreid assortiment is Goelst uitgegroeid tot een internationale onderneming en al jaren standaardleverancier in de zorgsector.

Spoedzendingen laat Goelst door Spyder Koeriers en Transport verzorgen. “Het komt regelmatig voor dat ik Spyder inschakel”, vertelt Brigitte Dekker, projectcoördinator bij het bedrijf. “Dat kan drie keer per maand zijn, maar ook drie keer per week. Pakketten van verschillende afmetingen moeten dan binnen Nederland of in België worden bezorgd.” Brigitte is zeer tevreden over het koeriersbedrijf uit Voorthuizen. “Als ik contact met Spyder opneem, staat er altijd binnen een klein half uurtje een koerier bij ons op de stoep. Deze snelheid is belangrijk voor ons. En vanwege míjn goede ervaringen met Spyder, schakelen de andere afdelingen van Goelst dit koeriersbedrijf inmiddels ook in voor hun spoedzendingen.”

Snelle communicatie met koerier Spyder Of de Voorthuizense het koeriersbedrijf ook zou aanbevelen bij andere bedrijven? “Zeker! Ik ben bij deze koerier terechtgekomen omdat ze in mijn woonplaats gevestigd zijn, maar Spyder inschakelen bleek een zeer goede zet. Bij Spyder Koeriers en Transport dóen ze wat ze zeggen. En de communicatie verloopt netjes en snel, op een mailtje heb ik binnen tien minuten antwoord.”

Flexibel koeriersbedrijf Spyder Koeriers en Transport biedt voor elke vervoersvraag de oplossing. Flexibiliteit is hierbij belangrijk. “Omdat wij leverancier in gordijnrails zijn, hebben pakketten bij ons soms bijzondere afmetingen. Ik ben weleens vergeten te vermelden dat een pakket zeven meter lang was. Toen de koerier arriveerde, bleek het pakket niet in de auto te passen. Ook in zo’n situatie blijkt Spyder een zeer professioneel koeriersbedrijf: Geen enkel probleem, binnen de kortste keren stond de vrachtwagen voor de deur om dit pakket op te halen.”

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Koeriersdienst Spyder Koeriers en Transport verzorgt regulier transport en ad-hoc-transport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing.