Een relatie met de klant opbouwen bij Spyder Koeriers

Even voorstellen: nieuwe collega Alinda van den Hoorn bij koeriersbedrijf Spyder

Een warm bad. Zo omschrijft Alinda van den Hoorn (42), sinds kort werkzaam bij Spyder Koeriers op kantoor, haar nieuwe werkplek. 1 september startte Alinda met haar werkzaamheden voor het koeriersbedrijf in Barneveld – Voorthuizen en inmiddels zit haar proeftijd erop. Hoe Alinda deze periode heeft ervaren? “Ontzettend fijn om hier te werken. De collega’s, zowel de mensen op kantoor als de koeriers, kijken naar elkaar om, er is een prettige werksfeer. Een wenperiode heb ik hierdoor niet echt nodig gehad”, vertelt Alinda enthousiast. “Mijn takenpakket bestaat uit relatiebeheer, een stukje administratie en ondersteuning van Barry en Michiel op de planning voor de koeriersdiensten.”

Brede functie bij een mooi koeriersbedrijf

De functie bij Spyder Koeriers sluit perfect aan bij Alinda haar opleidingen: naast het diploma Commercieel Medewerker Binnendienst behaalde zij de laatste jaren diverse andere diploma’s op het vakgebied. “Na 20 jaar als kapster te hebben gewerkt, heb ik me omgeschoold. Ik heb toen een hele rits papiertjes gehaald”, lacht Alinda. Voordat ze bij Spyder Koeriers begon, heeft Alinda 5 jaar ervaring opgedaan in het debiteurenbeheer. “Gijs, Michiel en Dita kende ik al. Toen Gijs belde met de vraag of ik interesse had in deze baan, was ik meteen enthousiast. Dit is een brede functie, ik ben overal op kantoor inzetbaar. Deze baan biedt zoveel uitdaging, ik hoop nog vele jaren bij dit mooie koeriersbedrijf te werken.” Vooral relatiebeheer spreekt Alinda enorm aan. “Het is leuk om écht een relatie met de klant op te bouwen. Hiervoor is het erg nuttig dat ik ook bijspring op de planning, zo doe ik veel kennis op.”

Op kantoor in Voorthuizen – Barneveld

Alinda woont met haar man en 2 dochters van 10 en 13 jaar oud in Voorthuizen, in de buurt van Spyder Koeriers dus. In haar vrije tijd is ze vooral te vinden in hun nieuwe huis. “Dat zijn we aan het opknappen. De meeste vrije tijd gaat momenteel in klussen zitten.” Op maandag, dinsdag en donderdag is Alinda op kantoor bij Spyder Koeriers aan het werk. Kom gerust langs bij het koeriersbedrijf om kennis te maken met Alinda!

Hulp nodig van uw koerier?

Wilt u direct een koerier inzetten? Spyder Koeriers en Transport verzorgt ad-hoc- en sneltransport voor al uw zendingen. U vertelt ons wát u wilt verzenden, wij bieden u binnen 20 minuten de meest efficiënte oplossing. Neem contact op voor een offerte op maat.

Offerte opvragen Contact opnemen